Hopp til hovedinnholdet

Skap Magiske Juleminner med Elite Foto

Julen handler om kjærlighet, glede og de små øyeblikkene som varer livet ut. Med Elite Foto kan du fange disse øyeblikkene gjennom våre personlige juleprodukter, fra julekort med ditt bilde til unike gavetips som vår ekspress fotobok.

Personlige julegaver fra Elite Foto
Bestill julegavene i tide – Fristene du må vite om

julekort

Julekort fra kr 9,90 kr

kalender

Fotokalender fra kr 99

Gjør førjulstiden og julefeiringen ekstra spesiell ved å lage helt unike julekort, adventskalendere og gaver. I magasinet får du tips til hvordan du kan pynte julebordet med dine egendesignede bordkort og menyer.

Retrobilder

Retrobilder fra kr 4,38

Bilderemse

Bilderemse kr 25

Julemeny

Meny kr 14,90

Bordkort

Bordkort kr 9,90


Julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å forberede seg på sesongens glede. Hos Elite Foto gir vi deg alle verktøyene for å gjøre denne julen ekstra spesiell.

Våre personlige julekort lar deg dele dine kjæreste minner med venner og familie. Kombinert med våre unike fotokalendere, har du en gave som gir glede hver eneste dag.

For de som elsker detaljene rundt festlighetene, tilbyr vi alt du trenger til julebordet. Bordkort, meny og bilderemser i juledesign gir bordet det lille ekstra. Våre retrobilder i juledesign er også en kreativ måte å sette ditt preg på festen.

Og hvis du leter etter den perfekte gaven, se ikke lenger! Vår ekspress fotobok er Norges raskeste, klar på bare en time, og er den ideelle gaven for de som verdsetter minner. Vi har også et stort utvalg av rammer, fotoalbum og kameraer, fra instant til engangskameraer, og våre gjenbrukskameraer er både praktiske og miljøvennlige.

Med Elite Foto blir gavekjøp enkelt. Vi tilbyr ekspress levering med klikk&hent i våre butikker, og for de som foretrekker hjemmelevering, er det gratis frakt på bestillinger over 399,-.

Forvandle dine minner til magiske julegaver med Elite Foto, og skap øyeblikk som varer evig.