Hopp til hovedinnholdet

Bestill julegavene i tide – Fristene du må vite om

Klikk&Hent i våre butikker helt frem til lille julaften!
Bestillingsfristen for hjemlevering før jul er passert.


Julen er en tid for å dele og skape minner, og med Elite Fotos personlige bildeprodukter kan du gi en gave som virkelig betyr noe. Enten du sender varme julehilsener eller dekorerer hjemmet med personlige bildeprodukter, har vi alle frister du trenger for å sikre at gavene dine ankommer i tide – få oversikten her!

Julegave med bilderemse som til og fra lapp

Hent i butikk

Velger du vårt Klikk&Hent-alternativ, kan du bestille helt frem til lille julaften med ekspress – se tabellen for mer informasjon.

Bestillingsfris før julaften 2023 - Klikk&Hent

Rammer og passepartout på spesialmål (må bestilles i butikk): Fredag 8. desember

Ekspress-levering: Ferdig på en time!

Opplev lynrask service med Elite Fotos ekspressalternativ. Enten det gjelder bilder, kort, kalendere eller ekspress fotobok, dine bestillinger er klare innen bare én time. Benytt deg av vår smidige Klikk&Hent-tjeneste via vår nettside eller bestill direkte på kiosken i butikk. For en liten tilleggssum på 50 kroner, sikrer du at din ordre får førsteplass i køen hos din lokale Elite Foto butikk.

For hjemlevering av bildeprodukter, merk deg disse datoene:

Hjemlevering bestillingsfrister julen 2023

ProduktNord-NorgeSør-NorgeØstlandet
Bildeprodukter11.1217.1217.12
Klassisk og Elegant fotobok13.1213.1213.12
Fotointeriør10.1210.1210.12

Viktig informasjon: Frister og forsinkelser for julebestillinger

Vi gjør alt for at julegavene dine skal komme frem i tide, men noen ganger kan uforutsette hendelser skape forsinkelser hos våre fraktpartnere. Selv om vi ikke kan garantere for slike situasjoner, vil bestillinger som er lagt inn etter de oppgitte fristene bli produsert og sendt ut så fort som mulig. Vi setter pris på din forståelse og jobber hardt for at dine personlige julegaver skal ankomme så raskt de kan. Tusen takk for at du velger å handle hos oss!