Pryd bordene med bordkort

I både små og stort selskap, kan det være en fordel og på forhånd bestemme hvor man ønsker gjestene skal sitte. Dette kan være for å være sikker på at tanter og onkler sitter sammen, at alle søskenbarn sitter på samme bord, og at barnets gudforeldre også sitter sammen. Det å skulle arrangere det uten bordkort kan bli litt av en jobb!

Ved å bestille bordkort fra Elite Foto blir det lett å fordele plasser på forhånd, i tillegg til at kortene er fine og passer godt på et ellers pyntet bord.

Minne for gjestene

En annen fordel med bordkort til dåp, er at alle gjestene da kan ta med seg sitt kort hjem. Det er det perfekte minne fra en dag de nok aldri kommer til å glemme. Om du i tillegg legger til bilde av dåpsbarnet på kortet, kan gjestene ta de med seg hjem og ramme det inn om de måtte ønske. Muligheten er mange!

Ulikt design

Vi vet at de fleste har en god tanke om hvordan påskefeiringen skal se ut, hvilke farger man skal benytte seg av, hvordan bordene skal dekoreres og hvilke kaker som skal bakes. Derfor har vi laget en rekke ulike design for dåpskort slik at du skal finne det som passer best med din feiring! Du finner de i flere ulike farger, design og med eller uten bilde.

DåpskortAndre produkter til dåp

Hos oss finne du flere andre produkter som vil gjøre alt litt lettere og gi det lille ekstra til din dåpsfeiring:

Meny

Gi bordpynten det lille ekstra, og lag menyer med hva gjestene vil få servert. Her kan man skrive på både forrett, hovedrett og dessert, legg også til hva de vil få av drikke. Ikke bare er det informativt men også classy og stilig! Her også gir du gjestene muligheter til å ta med seg kortene som et minne.

Les mer: Invitasjon bryllup

Fotobok

Du kommer sikkert til å ta mange bilder på den store dåpsdagen, men hva man skal gjøre med de i etterkant kan være vanskelig å bestemme seg for. En god ide er å sette sammen bildene i en fotobok som kan gis i julegaver til familie og venner. Det er både enkelt, og veldig koselig.

Bildene fortjener å bli vist frem og husket!

La gjestene ta bilder for deg

De siste årene har det blitt super populært med instax kameraer, der du kan ta og få bildene med en gang. Da kan du la gjestene ta bilder fra deres synspunkt av dåpen. Om du i tillegg har et album liggende kan gjestene lime inn bildene og skrive en hilsen.

Ønsker du hjelp?

Skal du bestille bordkort til dåp, eller kanskje noe annet? Uansett er vi her for å hjelpe deg, kom innom din nærmeste Elite Foto butikk!