Bordkort med bilder

Hos Elite Foto finner du en rekke ulike maler til bordkort. De ulike malene passer til ulike behov og med forskjellige design slik at du skal finne det som passer deg best.

Bordkort bryllup skal gjerne passe et bestemt tema, derfor har vi kort med enkle design, i tillegg til noen som skiller seg litt mer ut.

BordkortBordkort med bilder

Mange av våre maler er med bilder, her har du mange muligheter. Enten kan du ha bilde av brudeparet, eller kanskje bilde av hvem gjesten tilhører, du kan også ha bilde av hver enkelt gjest på kortene.

Bordkort uten bilder

Det er ikke sikkert du ønsker bilder på bordkort til bryllup, derfor har vi flere design der det kun er tekst. Disse er enkle og diskré, og vil ikke ta mye oppmerksomhet. Disse bordkortene er perfekt dersom du har pyntet bord og ikke vil ha noen distraksjoner.

Skriv på selv

Du kan også velge å ikke skrive på navn når du bestiller, slik at dette kan gjøres hjemme for hånd. På denne måten blir kortene mer personlige og du kan selv velge design, farger og skrift.

Andre produkter til bryllup

Hos Elite Foto finner du også en rekke andre produkter til bryllup:

  • Invitasjoner
  • Takkekort
  • Meny
  • Fotobok

Invitasjoner

Noe av det første man gjør når man skal gifte seg er å sende ut invitasjoner til gjestene. Dette er viktig så alle kan holde av datoen lenge i forveien, da kan du være sikker på at så mange som mulig har mulighet til å delta i bryllupet. Når du bestiller fra oss er deu sikret god kvalitet, enkelt å bestille, og rask levering!

Les mer: Invitasjon bryllup

Takkekort

Etter at alt med bryllupet er ferdig er det å sende ut takkekort en fin ting å gjøre. Et takkekort gir deg muligheten til å takke alle som deltok i bryllupet og for eventuelle gaver. Ikke bare er det koselig å takke, men det er også et fint minne for alle gjestene å ta vare på. Vi har et stort utvalg av maler til takkekort, du kan også designe ditt eget om du ønsker det.

Les mer: Takkekort konfirmasjon

MenyMeny

Lag egne menykort du kan plassere på gjestene sine plasser. Dette er en vakker detalj som setter prikken over i´en. Menyene lages på ekte fotopapir og kan bestilles på ekspress. Perfekt om du i siste liten bestemmer deg for å ha meny i byllupet.

På disse kortene kan du skrive de ulike rettene som vil bli servert, om du vil kan du også føre opp hva slags drikke som blir servert. Om du har lyst til å være ekstra kreativ kan du skrive på hvorfor dere har valgt de ulike rettene.

Fotobok

Sitter du igjen med masse bilder fra bryllupet du ikke vet hvor du skal gjøre av? Lag en fotobok! Samle bilder fra seremonien, feiring, utdrikningslagene og forberedelsene. En fotobok er perfekt for å samle alle de gode minnene, det gjør det også enkelt å mimre tilbake. Kanskje du også vil vise frem bilder til noen som ikke var i bryllupet? Inviter de over på kaffe og en titt i fotoboken. Våre fotobøker lages på ekte fotopapir og kan også bestilles på ekspress!