Et bilde ser ekstra fint ut i en ramme på veggen. Bestill favorittbildene dine, ram inn og heng de sammen. Vips, så har du en helt personlig bildevegg!

En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

romslighet rammer elite foto treramme

Romslighet

Bestselger! En enkel og klassisk ramme som gir bildet all oppmerksomhet. Kommer i fem forskjellige farger. Fra størrelse 10×10 til 50×70 cm.

Fra 75,-

collage i ramme elite foto

Narvik

En kraftig ramme i sort, hvitt og med trestruktur som gir det lille ekstra til bildet. Fra størrelse 10×15 cm til 50×70 cm.

Fra 119,-

sølvrammer gave interiør elite foto

Sølvrammer

Stort utvalg av sølvrammer med smal og bred list. Utvalgte rammer finnes også i farge gull og rosegull. Størrelser fra 10x15cm.

Fra 119,-

Bildeholder

Bildeholder

En plassbesparende trebit med et spor du kan putte bildene i. Tre forskjellige lengder i fargene eik, hvit og sort.

Fra 29,-

Forstørrelser i ramme

Store rammer

Vi har rammer i storformat fra 40×50 cm til 70×100 cm. Alle våre storformat-rammer kommer med ordentlig glass. 

Fra 219,-

Passepartout

Finnes fra standardstørrelse 13×18 og opptil spesialmål.
Du får den størrelsen du ønsker.

Fra 19,-

Rammeverksted

Har du et bilde som ikke er i standard størrelse, kan vårt rammeverksted lage fotorammer i akkurat den størrelsen du trenger.

Rammeverkstedet holder til like utenfor Oslo. Her lages spesialrammer for hånd av erfarne rammemakere. I din lokale Elite Foto-butikk kan du se eksempler på alle rammelister. Vi har et stort utvalg av lister i forskjellige farger og ulike profiler.

Du kan også bestille passepartout etter mål og ønsker. Vil du ha en rundt åpning, eller plass til flere bilder, så hjelper vi deg med å bestille.

Kontakt oss i butikk ved spørsmål.

Produksjon av ramme i spesialmål