Spre juleglede

Julekort til bestemorTradisjonen med julekort klarer seg veldig godt i konkurranse med bilder i sosiale medier, skjerm og hilsener via e post. Familie og venner setter stor pris på å få din personlige julehilsen i posten. Julekort med bilder får ofte hedersplassen i hjemmet slik at alle kan se dem.

Mange tar vare på julekortene hvert år og samler dem. En bunke gamle kort med bilder forteller en historie år etter år. Julen er tiden for å spre varme og ta ekstra godt vare på de rundt seg. Et julekort i postkassen er juleglede og ønske om at det nye året blir bra i en konvolutt.

Julekort med bilde

Noen velger å ta nye bilder og pynte med nisseluer, bake pepperkaker eller ha juleverksted samtidig. Andre velger å bruke bilder de har fra før. Fordelen med personlige julekort er at du kan velge mellom et stort utvalg maler som gir akkurat det uttrykket du ønsker å formidle. Bildene trenger dermed ikke å ha et like tydelig juletema.

Les mer om bilder.

Personlig tekst på julekortene

Noen har mye på hjertet, andre nøyer seg med «God Jul». Husk at et bilde kan si mer enn tusen ord. Ingenting gjør kortene mer personlig enn bildene dine. Det kan være de hyggeligste minnene fra året som har gått, et bilde der hele flokken er samlet eller hva med å ta et skikkelig tilbakeblikk?

Nye bilder er koselig, men gamle bilder passer også godt. Julen handler om tradisjoner og minner – og er en tidløs høytid. Hvilke gamle bilder har du som kunne egnet seg til årets julekort?

Ulike papirtyper og kort

Ekte fotopapir

JulekortJulekort på ekte fotopapir lages på samme måte som fremkalling av dine beste bilder. Dette gir den aller beste bildekvaliteten. Hvit bakside på kort i 15×15 cm gjør det mulig å skrive på kortene med en egnet penn. Denne får du kjøpt i alle våre butikker.

OBS! For kort i størrelsene 10×13 cm og 10×21 cm har fotopapiret et kvalitetsstempel på baksiden som gjør at de ikke er egnet til å skrive på baksiden.

For enkle kort er den ingen minstebestilling. Bestill her

Trykte kort

Julekort i trykkvalitet lages på tykkere papir og i en kvalitet som flere og flere foretrekker. Her får du fordelen av trykk på begge sider og kan skrive tekst ferdig ved bestilling.

Trykte kort lages både som tosidige og doble kort med fire sider. Da får du enda mer plass å utfolde deg på. Trykte kort leveres i minimumsantall på 10 stk.

Vi har valgt å ikke bruke noen form for reklame, strekkoder eller ordrenummer på våre trykte julekort. Det vil si at de kun inneholde ditt design, dine bilder, din tekst og ikke noe annet.

Bestill doble julekort her
Bestill tosidige julekort her

Konvolutter

Konvolutter selges separat og du kan velge mellom flere varianter. Vi har fire typer du kan velge mellom til kort i 15x15cm: standard hvit, rød, eksklusiv hvit eller resirkulert brunt kvistpapir. Til kort i 10×13cm og 10×21cm kan du velge mellom hvit, rød eller sølv.

Slik bestiller du

Du kan bestille julekortene dine her eller på bildekiosk i butikken. Der kan du også få hjelp om du ønsker det. Bilder kan hentes fra:

  • Mobiltelefon
  • Digitalt kamera
  • Minnekort
  • Harddisk
  • CD eller DVD

Vi kan også skanne papirbilder, lysbilder eller negativer for deg i butikken slik at du kan benytte disse.

Leveringstid kort på ekte fotopapir

Når du lager dine egne personlige julekort på ekte fotopapir produseres alle lokalt i butikk. Velger du ekspress er de ferdige på minutter for kun kr 50,- ekstra. Tillegget gjelder hele ordren så bestill gjerne andre produkter samtidig og få alt ferdig med en gang. Vi sender deg SMS når ordren er ferdig.

Leveringstid trykte kort

Trykte kort leveres på minutter i følgende butikker Doble kort foldes og har trykk på fire sider. Øvrige butikker har ca. 2 dagers produksjonstid. Du får sms når din ordre er ferdig.

Velger du ekspress er de ferdige på minutter for kun kr 50,- ekstra. Tillegget gjelder hele ordren så bestill gjerne andre produkter samtidig og få alt ferdig med en gang. Vi sender deg SMS når ordren er ferdig.

Hent i din Elite Foto-butikk eller i postkassen

Bestill og hent i butikk, eller få dem hjem i postkassen. Velger du julekort bestilt for postlevering sender vi ordren samme dag som vi mottar den. Postens leveringstider varierer. Porto tilkommer.

Best i test

Våre julekort på ekte fotopapir ble kåret til best i test på TV2 Hjelper deg i november 2016.

Julekort legges i konvolutt