Hopp til hovedinnholdet
Kunde får hjelp av en ansatt i en Elite Foto-butikk

Kontakt oss

Mindre enn ett minutt å lese

Kontakt din nærmeste Elite Foto-butikk eller kundeservice hvis du har spørsmål om ordren din, eller om noen av produktene eller tjenestene våre.

Svart-hvitt-bilde fremkalt av Elite Foto

Ofte stilte spørsmål

10 min å lese

Her finner du svaret på spørsmål kundene våre ofte stiller. Får du ikke svar på det du lurer på her, er vi også tilgjengelige på postboks@elitefoto.no og Facebook messenger. Sjekk desuten butikkoversikten med kontaktinformasjon til butikkene våre.

retur og frakt

Produksjon, frakt og retur

3 min å lese

Vi i Elite Foto produserer og sender alt fra Norge! Raskeste alternativ er ekspress med henting i butikk, da er produktene klare innen to timer. Vi sender også til hentested og postkasse med Posten/Bring. Status på din ordre finner du på min side, eller du kan kontakte kundeservice.

Bestill varen på nett og hent i butikk
  • tjeneste

Klikk & Hent

Mindre enn ett minutt å lese

Bestill på nett og hent i butikk. Fremkall bilder, lag en fotobok, kort eller kalender fra mobil eller pc, og hent i en av våre butikker uten ekstra kostnad. Er du ute etter en ramme, et album eller engangskamera kan du i samme bestilling reservere varen slik at du unngår en bomtur!

Bilde fremkalt av Elite Foto

Kjøpsbetingelser

18 min å lese

Kjøpsvilkår gjeldende fra 15.03.2018.

Kundeservice i Elite Foto butikk

Ny nettbutikk med nye muligheter

2 min å lese

Etter 20 år er nettbutikken fornyet med mange nye muligheter som skal gjøre det enklere for deg å bestille og lage bildeprosjekter. Håper du blir inspirert. Har du tilbakemeldinger, send dem til oss via kundeservice.

Illustrasjonsbilde Elite Foto

Personvern

4 min å lese

Elite Foto er en samlebetegnelse for Elite Foto AS, Elite Foto-kjedens medlemsbutikker, som drives av lokale fotografer og fotoentusiaster i hele Norge, samt leverandører som formidler eller produserer bildeordrer for Elite Foto. Elite Foto AS organiserer alle butikker i Elite Foto-kjeden og håndterer avtaler med kjedens leverandører. Elite Foto AS Postboks 144 0216 OSLO

inspirasjonsmagasin
  • guide

Inspirasjonsmagasin

Mindre enn ett minutt å lese

Siste inspirasjonsmagasin kan du se i her, eller hente et trykket magasin i butikken,

Kundeservice