Sende julekort

Julekortinspeksjon

Sende julekort

Siden starten av 1900-tallet har det å sende julekort til familie og venner vært en stor del av juleforberedelsene. Elite Foto har gjort det superenkelt for deg å ønske noen du er glad i “god jul og godt nytt år”. Ikke bare er kortene lette å bestille, de lages også i butikk slik at de er ferdige på minutter.

Om Julekort

Julekort til bestemor

Visste du at det første julekortet ble laget allerede i 1843? Det ble tegnet av briten John Calcott Horsley og bar teksten “A Merry Christmas and a Happy New Year to You”. John fikk hjelp av Henry Cole til å få kortet ut på markedet. I 1875, 32 år etter begynte den tyskfødte Henry Cole og masseprodusere julekort i USA.

De første danske kortene ble laget i 1880-årene, motivet var en nisse, som viste seg og bli en stor suksess. Rundt denne tiden fant man også ut at kort kunne brukes på andre årstider. Rundt 1900-tallet var det blitt vanlig å sende julekort i Norge.

Siden 1900-tallet har det skjedd mye med kortene vi sender til jul. Før var de som oftes tegnet og innhold motiver som nisser, gaver og juletrær. Men allerede i 1916 sendte familien til den tidligere amerikanske presidenten Ronald Reagans et privat julekort med bilde av familien. I dag er det sistnevnte som er mest populært.

Om Elite Foto

Siden 1985 har vi vært opptatt av kvalitet. Derfor får du mange av våre bildeprodukter på ekte fotopapir. For oss i Elite Foto er det viktig at kundene våre er fornøyd med kjøpsprosessen og ikke minst ferdig produkt, derfor har vi gjort det superenkelt å fremkalle bilder og å lage bildeprodukter. Flere av produktene våre kan bestilles via app og lages i din lokale Elite Foto butikk, ferdig på minutter. Julekort kan bestilles via vår nettside og lages i butikken nærmest deg.

Julekort fra Elite Foto

Våre julekort ble i 2016 kåret best i test av TV2 Hjelper deg, og det ikke uten grunn. Vi er opptatt av at minnene skal vare evig, derfor lager vi alle våre enkle kort på ekte fotopapir. Helt nytt nå er at våre doble, tosidige kort lages i alle våre butikker. Vi har en mengde utvalg av vakre design, både diverse collager og noen varianter er tegnet av Strekpoesi.

Victoria Huseby er kunstneren bak navnet Strekpoesi. I samarbeid med Elite Foto har hun ikke bare laget julekort. Hun har også illustrert babyplakat, 12 siders kalender på ekte fotopapir og nye kort til konfirmasjon, bryllup og dåp.

Les mer om Strekpoesi

Julegaver

Julekort i ulike design

Usikker på hva du skal gi i julegave i år? Elite Foto har flere produkter som passer perfekt til å gi i julegave, uansett alder. Hva med et puslespill med ditt eget bilde? Eller kjøleskapsmagneter med bilder fra sommerferien i fjor? Kanskje telefon deksel? Hos oss kan du også få kjøpt instax kamera, perfekt gave for de litt eldre barna eller de voksne.

Se hele utvalget av fotogaver her

Hvordan bestille

Å bestille fra oss er veldig enkelt, gå inn på vår nettside og velg hvilken mal du vil bruke, sett inn dine egne bilder og velg om du vil få det levert hjem eller få de laget på minutter i din lokale Elite Foto butikk. Så lett er det å få vakre kort, kjapt og enkelt.

Kontakt oss

Vi vil høre fra deg. Har du spørsmål om julekort eller noen av de andre produktene vi tilbyr? Ta kontakt med oss her.