Takkekort konfirmasjon

Ved å bestille takkekort til konfirmasjon hos Elite Foto er det superenkelt å vise takknemlighet overfor gjestene dine.

Bestill takkekort

Stolt konfirmant

En stor begivenhet

En konfirmasjon er en feiring som bringer venner og familie sammen, og en anledning til å se de man kanskje ikke ser så ofte. Det er en feiring av konfirmanten, der det nytes god mat, kaker og ikke minst gaver.

Under en konfirmasjon er det mye som foregår på en gang og det kan være vanskelig å få sagt ordentlig takk til alle som har kommet. En fin løsning er å sende ut takkekort i etterkant av konfirmasjonen. På denne måten slipper du å takke hver enkelt på unike måter men heller takke alle med et vakkert kort med fine bilder av den nye konfirmanten.

Ikke bare er det enklere, det er også koselig for familie og venner og få et minne fra konfirmasjonen.

Ulike kort

Det trenger ikke være vanskelig å lage takkekort til konfirmasjon! For at du skal finne det perfekte takkekortet har vi en rekke forskjellige alternativer du kan velge mellom. Ikke bare har kortene ulikt design, du kan også få doble kort, tosidige kort eller enkle kort på ekte fotopapir. For enkle kort kan du også velge flere størrelser.

Takkekort konfirmasjonFinn det designet du liker best

Våre design er laget for at alle skal finne et de liker og som passer både med et eller flere bilder.

Vil du ikke ha bilde på? Vi har kort for dette også. Om du ikke skulle finne et som er akkurat som du ønsker kan du også designe ditt eget! Bedre blir det ikke, mulighetene er mange!

Strekpoesi konfirmasjonEkte fotopapir

Det som er så unikt med oss i Elite Foto er hvor høyt vi verdsetter kvalitet. For oss er det viktig at bildene skal holde lenge, for det er jo nettopp det bilder er til for, å huske de gode stundene. Om du bestiller enkle takkekort fra oss lager vi det på ekte fotopapir slik at du kan glede deg over minnene du tar vare på i mange generasjoner fremover!

Les mer: Fremkalling av bildene dine fra mobilen.

Strekpoesi

I samarbeid med Strekpoesi har vi laget en rekke nye design på kort, kalender og plakater. Disse designene er minimalistisk, rene og veldig vakre. Se vårt utvalg av takkekort til konfirmasjon illustrert av strekpoesi, så kanskje du finner en du liker godt!

Gave til konfirmasjon

Det å finne ut hva man skal gi til en konfirmant er ikke nødvendigvis så lett. Kanskje har du lyst til å gi noe mer personlig enn penger? La deg inspirere av oss da vel. Vi har mange produkter som passer perfekt som gave til en konfirmant. Hva med å lage en fotobok?

Fotobok

Fyll en fotobok med minner fra konfirmanten ble født og til nå. Denne gaven er personlig og noe man vil sette pris på i mange år fremover. Denne gaven kan også gis til foreldrene som en minnebok fra årene som har vært. La alle huske alt det fine som har skjedd slik at de kan se frem til alt det vakre som kommer!

Dårlig tid?

Er du for sent ute med å kjøpe gave? Bestill fotobok på ekspress! Boken lages i butikken og har ferdige maler slik at det eneste du trenger å gjøre er å velge ut bilder å legge inn tekst der du måtte ønske det. Se hvilke butikker som levere fotobøker på ekspress her.

Lag flotte takkekort!

Start allerede nå. La deg inspirere av alle kortene, og velg blant alle de forskjellige variantene.

Bestill takkekort