Viktig anledning

En dåp er en stor og viktig begivenhet. For mange av oss blir det sett som en feiring av at et barn er født. I forbindelse med en dåp inviterer man gjerne familie fra fjernt og nært, venner og slektninger. Noen ønsker kanskje en mindre feiring med kun besteforeldre, tanter og onkler.

Etter en slik feiring er det fint og sende takkekort og si tusen takk for den fine gaven jeg fikk i anledning min konfirmasjon, eller rett og slett bare takke for at de kom. Våre kort er laget slik at du selv kan velge om du vil ha et eller flere bilder, slik får du det perfekte, flotte takkekortet.

Uansett feiring har vi takkekort, invitasjoner, og bordkort som passer perfekt. Hos oss får du topp kvalitet uten at det koster unødvendig mye og krever mye jobb.

Velg mellom en rekke ulike maler

Vi vet at ikke alle har tid eller lyst til å sitte lenge og fikse takkekort, derfor har vi et stort utvalg av ulike maler som passer uansett hvilket tema og utseende du ønsker. Dersom du skulle finne deg i en situasjon der du vil lage ditt eget, har vi også en funksjon for dette.

Ulike kort typer

Våre takkekort kommer i forskjellige typer:

  • Doble kort
  • Tosidge kort
  • Kort på ekte fotopapir (kan fås i ulike størrelser)

Ekte fotopapir

For oss i Elite Foto er kvalitet det vi setter høyest, derfor kan du få våre takkekort og invitasjoner på ekte fotopapir. Da holde de mye lenger og kan tas vare på i mange år for å bevare minnene gjennom generasjoner.

Ta vare på minnene

Dåp vel overstått, så hva gjør du nå med alle bildene du har tatt? Hva med å lage fotobok eller fotoalbum, fremkall bildene og lag bildevegg, lag kalender og gi i julegave.

Mulighetene er mange, og kun fantasien setter grenser. Om du skulle trenge inspirasjon eller hjelp er det bare å besøke siden vår eller komme innom din nærmeste Elite Foto butikk så hjelper vi deg gjerne.

Produkter til andre begivenheter

Hos oss finner du takkekort, invitasjonskort, bordkort og mer til “alle” typer arrangementer, både bursdagsfeiringer, bryllup eller konfirmasjoner.

Invitasjon bryllup

Når man arrangerer et bryllup starter gjerne forberedelsene et år i forveien. Allerede da kan det være lurt å sende ut et kort til gjestene og be dem om å holde av datoen, slik at du er sikker på at så mange så mulig kan komme. Våre invitasjoner til bryllup passer perfekt til dette, i tillegg til at vi har en rekke ulike design du kan velge mellom!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller trenger hjelp til noe? Ta kontakt med oss eller kom innom din nærmeste Elite Foto butikk, vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt neste bildeprodukt!