Strekpoesi | Elite Foto
Elite Foto
Strekpoesi heading

NYHET! Design på julekort og kalender av Strekpoesi

Victoria har en fantastisk flott strek som passer veldig godt til personlige bilder. Julekortene og kalenderen produseres i din lokale Elite Foto-butikk på ekte fotopapir

Julekort av Strekpoesi

bilde web

 

Jeg heter Victoria og er en trivelig trønder som bor i Norges koseligste by. Til daglig jobber jeg som dansekunstner, pedagog og illustratør. En perfekt dag inneholder gjerne en miks av dette – toppet med en god kopp kaffe i hyggelig selskap.

Strekpoesi ble til i et ønske om å gi folk en litt bedre dag. Med min enkle strek ønsker jeg å fortelle historier om de små og store øyeblikkene i livet. Fordi vi mennesker trenger å senke  skuldrene, puste roligere og tenke over tilværelsen innimellom. Strekpoesi skal skape små gleder i hverdagen som varmer hjertet og trekker smil om munnen.

I år har jeg tegnet en ny Strekpoesi julekortkolleksjon og kalender for Elite Foto. Det er skikkelig stas å få bidra med å skape julestemning i de tusen hjem. Jeg håper du liker kortene og kalenderen, og at du vil sende en varm glede til en god venn eller kjær familie i julen.

Vennlig hilsen Victoria
sjekk ut

 

 

 

PRODUKTER
Papirbilder
Kort
Kalender
Fotobok
Fotointeriør
Fotogaver

 

 

KUNDESERVICE
Om oss
Ofte stilte spørsmål
Butikker
Kontakt oss
Kjøpsvilkår

 

 

 

 

LOGG INN

 

OM INFORMASJONS-KAPSLER (COOKIES)

 

OM PERSONVERN

  

 

Facebook Youtube Pinterest