Prisliste - papirbilder

10×15 er den tradisjonelle albumstørrelsen fra da man fotograferte med film i kamera. Digitale speilrefleks fotograferer også i samme format. De fleste digitale kompaktkamera og mobilen tar bilder som passer best i 10×13. Kvadratiske bilder fra Instagram passer best i 10×10 mens skjermbilder og bilder fra f.eks. Snapchat passer best til 10×18. Vår prisliste viser alle bildestørrelser fra 10cm x 10cm til 90cm x 120cm på fotopapir. Sjekk også oversikten over fotointeriør.

Finn din butikk

Leveringstid

Hent i en Elite Foto butikk: 

Normal leveringstid 2 arbeidsdager.

Ekspresslevering bestilt i butikk: 1 times levering (Ekspressgebyr kr 50,-).
Ekspresslevering bestilt på elitefoto.no: 2 timers levering (Ekspressgebyr kr 50,-) Ekspress er kun et valg om du velger å hente ordren i en Elite Foto butikk.

Ekspresslevering er tilgjengelig for alle størrelser opptil 60×80 cm – kun ved henting i butikk.


Levering per post:

Vi postlegger normalt innen et døgn fra vi mottar din ordre. Normal postgang er 3-5 virkedager. Forsinkelser kan forekomme og spesielt i høysesong. 


Frakt

Hvis du velger å hente din bildeordre i en av våre Elite Foto butikker unngår du å betale frakt. Ønsker du å få bildene levert per post tilkommer det et porto- og ekspedisjonsgebyr på kr 69,-/99,- avhengig av vekten på pakken.

Betalingsmåter

Velger du å hente din bildeordre i en av våre Elite Foto butikker betaler du i butikken.

Velger du å få pakken tilsendt per post betaler du ved bestilling med et bankkort.

Bildestørrelser i forhold til hverandre.