Prisliste - papirbilder

Albumbilder

Her er komplett prisliste for fremkalling av digitale bilder til ekte fotopapir. Vi har egne prisliter for fremkalling av negativer/lysbilder og for å lage nye kopier av gamle albumbilder.

10×13 er den mest vanlige albumstørrelsen fra mobiltelefoner og digitale kompaktkamera, men 10×18 passer best til skjermbilder og bilder fra f.eks. Snapchat, mens kvadratiske bilder fra Instagram passer best i 10×10. Den tradisjonelle albumstørrelsen er 10×15 fra da man fotograferte med film i kamera, og er fortsatt riktig for de som fotograferer med digitale speilrefleks.

Finn din butikk

Leveringstid

Hent i en Elite Foto butikk: 

Normal leveringstid 2 arbeidsdager.

Ekspresslevering bestilt i butikk: 1 times levering (Ekspressgebyr kr 50,-).
Ekspresslevering bestilt på elitefoto.no: 2 timers levering (Ekspressgebyr kr 50,-) Ekspress er kun et valg om du velger å hente ordren i en Elite Foto butikk.

Ekspresslevering er tilgjengelig for alle størrelser opptil 60×80 cm – kun ved henting i butikk.


Levering per post:

Vi postlegger normalt innen et døgn fra vi mottar din ordre. Normal postgang for ordrer som får plass i din postkasse er inntil 5 virkedager. Større sendinger som må hentes hos Posten vil normalt ha inntil 9 virkedagers leveringstid. 


Frakt

Hvis du velger å hente din bildeordre i en av våre Elite Foto butikker unngår du å betale frakt. Ønsker du å få bildene levert per post tilkommer det et porto- og ekspedisjonsgebyr avhengig av vekten på pakken.

Betalingsmåter

Velger du å hente din bildeordre i en av våre Elite Foto butikker betaler du i butikken.

Velger du å få pakken tilsendt per post betaler du ved bestilling.

Bildestørrelser i forhold til hverandre.