Kort til alle anledninger

Vi i Elite Foto har et ønske om å sikre at du finner de perfekte kortene uavhengig av begivenhet. Derfor har vi egne maler tilpasset alt fra dåp og navnefest, til konfirmasjon og bryllup. Vi har stort utvalg av varianter til de ulike type feiringene. Dette gjør det enkelt for deg som kunde og finne noe som dekker dine ønsker og behov.

I tillegg til å ha ulike maler som passer til mye forskjellig har vi også en rekke ulike varianter av kort. Vi har invitasjonskort, takkekort, bordkort og menykort, dermed kan du bestille alt du trenger hos oss. Dette gjør det enkelt og effektivt for deg, samtidig som du kan ha en gjennomgående stil på produktene dine.

Invitasjonskort

Noe av det første du sender ut i en forbindelse med en navnefest er gjerne et invitasjonskort. Om dere ikke er sikre på alle detaljene rundt feiringen kan det være en idè og sende ut ett “save the date” kort med èn gang dere har satt datoen for feiringen. På denne måten er dere sikret at flest mulig har mulighet til å komme. Når alle detaljer senere er bestemt i forhold til plassering av feiringen osv, kan dere sende ut invitasjonskort.

Retrobilde som bordkort

Bordkort

I de fleste litt større feiringer er det naturlig å benytte seg av bordkort, dette er for å sikre at gjestene sitter på de plassene dere ønsker. Bordplassering handler om mye mer enn hvem som sitter hvor, det er også en måte å sikre at alle sitter med noen de kjenner. Bordkortene blir også et fint minne som gjestene kan ta med seg hjem, dersom de skulle ønske det.

Til navnefest er det mange varianter å velge mellom til bordkort. Du kan enten gå for en mal uten bilde, eller med bilde dersom du skulle ønske det. Du har også valget mellom å skrive på navnene når du bestiller kortene, eller for hånd senere. Det meste er opp til deg!

Menykort

En kreativ løsning for å presentere menyen for feiringen er å legge menykort på bordene. Dette er både stilfullt og elegant. Ulike maler til menykort har vi også slik at du finner det som passer temaet til feiringen din best mulig. Menykortene kan inneholde både hvilke retter som blir servert, men også hva slags drikke som serveres. Dersom det er en meny der gjestene selv kan velge mellom ulike varianter kan også dette skrives på menykortet.

Egen barnemeny?

Det er ikke nødvendigvis bare voksne som blir invitert til navnefest. Dersom flere av gjestene er barn kan det lages menykort med egen barnemeny, dette er ekstra stas for de minste.

Takkekort

Takkekort konfirmant

Når festen er over, gjestene har dratt hjem og alle pakkene er åpnet er neste steg gjerne å takke alle gjestene for at de tok seg tid til å komme, men også takke for gaven de ga til hedersgjesten. Takkekortet blir dermed både sendt ut som takk, men også som et minne. Bruk bilder du tok under feiringen på takkekortene så får alle gjestene et siste minne fra den store dagen.

Takkekort finner du, i likhet med de andre kortene, i en rekke ulike varianter. Vi har også sikret design som du finner i alle de ulike kort variantene, slik at du enkelt kan holde en gjennomgående stil på alle de ulike produktene.

Besøk oss i dag!

Har du spørsmål eller trenger du hjelp til å planlegge hvilke produkter du trenger til navnefest? Ta kontakt med oss i dag, eller besøk din nærmeste Elite Foto butikk. Vi gleder oss til å hjelpe deg!