Fotobok – kom i gang med Book Creator

Fotobok Standard og Brilliant lager du enkelt i programmet Book Creator, Ekspress fotobok lages direkte i nettleseren (eller på bestillingskiosk i butikk).

Last ned Book Creator

Vi har laget en introduksjon med noen gode tips:

hvordan lage fotobok

BRILLIANT FOTOBOK - på EKTE FOTOPAPIR

Brilliant-bøkene lages med ekte fotopapir for at den skal vare i generasjoner. Den har stive permer og du kan få dine egne bilder både på forsiden og baksiden. I tillegg kan du legge inn tekst på ryggen, så det blir lett å finne igjen boken i bokhyllen.

Høykvalitets innbinding

Du kan velge om du vil ha matt eller glanset overflate på sidene. Vi bruker Leporello-innbinding, og det betyr at bildene dine fint kan strekkes over to sider. Brilliant kommer i fire ulike størrelser, kvadratiske og rektangulære.

Boken har som standard 24 sider, og man kan legge til ekstra sider i intervaller på 16, men ikke mer enn 72.

fra 449,-
fra 449,-

Standard fotobok - trykk kvalitet

Standard-serien har fire forskjellige størrelser med hardt omslag: 15×20, 20×20, 20×30 og 30×20. De tre første størrelsene er i liggende format, mens den siste er stående format. I Standard-bøkene trykkes bildene dine på halvblankt papir i høy kvalitet. Alle bøkene med hardt omslag kommer med 24 sider, men kan utvides med to og to sider til maks 120 sider.
I Standard-serien inngår også en bok med mykt omslag i størrelsen 15×20. Denne boken har 24 sider, men kan utvides til maks 64 sider.
Boken lages enkelt i vårt fotobok-program, og leveringstiden er 14 arbeidsdager. Du velger selv om du vil ha boken sendt hjem i postkassen eller om du vil hente den i din lokale Elite Foto-butikk.
fra 199,-
249,-

Fotobok

Fotohefte