Mange av oss har hundrevis av gode minner liggende på mobilen eller PC-en – men det er en helt spesiell sjarm i det å bla gjennom en fysisk fotobok.

En fotobok kan også være en personlig og unik gave til en du er glad i. Elite Foto tilbyr en rekke forskjellige typer fotobøker som passer både som gaver eller til deg selv. Her kan du lese mer om våre fotobøker, og hvordan du kan lage din egen.

Slik lager du en flott fotobok ut av bildene dine

Vi tilbyr flere forskjellige måter å lage flotte fotobøker på. Du kan enten bruke vårt fotoprogram på PC eller mobil, eller bruke en av fotokioskene i våre butikker. I fotokioskene er det enkelt å koble til mobilen og laste opp bildene dine.

Dersom du vil få fotoboken levert på dagen, anbefaler vi at du drar til en av butikkene våre som tilbyr Express fotobok. Da kan vi produsere fotoboken din i løpet av to timer.

Elite Foto tilbyr også mange forskjellige designmuligheter:

 • Velg mellom forskjellige maler med ulike størrelser på bildene
 • Matt eller blankt papir
 • Liggende eller stående bilder
 • Bilder med eller uten tekst
 • Velg hvordan omslaget skal se ut

Les mer om våre ulike typer fotobøker her:

Express fotobok – lag i butikk eller på nett

Vårt raskeste alternativ er Express fotobok. Denne fotoboken kan du lage raskt og enkelt på nett eller i fotokioskene i en av butikkene våre. Les hvilke av våre butikker som tilbyr Express fotobok her.

Det er veldig enkelt å lage fotobok på PC eller Mac, men hvis du er usikker, kan du alltids få hjelp i en av våre butikker. Da kobler du mobilen din til en av fotokioskene våre, velger hvilke bilder du vil ha og hvordan fotoboken skal se ut.

Med Express fotobok produseres din fotobok på under to timer, enten på nett eller i butikkene våre som tilbyr dette. Alle malene du kan velge mellom har 24 sider, men antall bilder varierer litt ut ifra oppsettet du velger. Les mer om Ekspress fotobok her.

Brilliant fotobok

Dette er vår mest eksklusive fotobok, som er en perfekt gave som kan gå gjennom generasjoner. Brilliant fotobok har layflat innbinding, som gjør at sidene legger seg flate slik at du får full oversikt over dine beste minner.

Med Brilliant fotobok får du bilder av høyeste kvalitet som trykkes på ekte fotopapir, slik at den varer i årevis. Brilliant fotobok har nylig fått en oppgradering med foliert omslag og fotopapir med enda høyere kvalitet.

Dette gjør at fotoboken ser enda flottere ut, sidene er vannbestandige og det blir ikke fingermerker når du blar gjennom bildene dine. Bestill din fotobok på nett raskt og enkelt i vårt fotobok-program. Du kan velge selv om du vil hente boken i en av våre butikker eller få den sendt i posten. Les mer om Brilliant fotobok her.

Mitt første år

Hos Elitefoto kan du også lage en fotobok med bilder av barnets første år, med samme høye kvalitet som Brilliant fotobok. Babyboken finnes i størrelse 20×20 cm, med matt eller blankt fotopapir.

Boken lager du enkelt i vårt fotobok-program, og du kan velge om du vil få den sendt rett hjem eller om du vil hente den i en av våre butikker.

Standard fotobok

Standard fotobok er et litt rimeligere alternativ som gir bilder av svært god kvalitet på halvblankt, tykt papir. Denne fotoboken har hardt omslag, og du kan velge mellom stående eller liggende format. Bøkene kommer med 96 sider, men kan utvides til 120 sider. Du kan også velge om du vil ha tekst ved siden av bildene eller ei.

Boken lager du enkelt i vårt fotobok-program på mobil, PC eller Mac. Leveringstiden er på 10 arbeidsdager, og du velger selv om du vil ha boken sendt hjem i postkassen eller om du vil hente den i en av våre butikker.

Fotohefte

Du kan også samle de beste minnene dine i et fint, lite fotohefte. Heftet har 24 sider, men kan utvides opp til 64 sider. Størrelsen på heftet er 15×20 cm.

Boken lager du i vårt fotobok-program, og du velger selv om du vil hente den i en av våre butikker eller få den sendt hjem i posten. Leveringstiden er 10 arbeidsdager.

Les mer: Bilder

Ekspressbok

Ta vare på dine beste minner

Med en fotobok fra Elite Foto kan du samle familien og se tilbake på gode minner, eller lage en fotobok og gi den som gave. Her er det bare fantasien som setter grenser; hva med en samling av bilder av vennegjengen gjennom årene, en fotobok med bilder fra fjorårets ferie eller nostalgiske bilder fra barndommen?

Når du bestiller fotobok fra Elite Foto, kan du være sikker på at du får bilder av høy kvalitet til en god pris og med rask levering.

Vi gjør det enkelt å ta vare på gode minner, enten du lager fotobok på nett eller i en av våre butikker. Med våre fotobøker kan du velge mellom en rekke forskjellige design, omslag, størrelse på bildene og matt eller blankt fotopapir.

Fotobøkene fra Elite Foto samler alle dine beste minner på samme måte som de tradisjonelle fotoalbumene – bare at dagens fotobøker ser enda mer profesjonelle og moderne ut.

Bilder av premium kvalitet

Med en fotobok fra Elite Foto får du alltid bilder av garantert høy kvalitet. Vår mest eksklusive fotobok er imidlertid Brilliant fotobok. Her får du bilder av premium kvalitet trykket på ekte fotopapir med såkalt layflat-innbinding.

Denne innbindingen gjør at du får se så mye som mulig av bildene, og gjør det enkelt å bla gjennom sidene.

Fremkall bildene dine i våre butikker

I våre butikker kan du enkelt og raskt koble til mobilen din og fremkalle bildene dine. Dersom du trenger hjelp med å komme i gang, kan en av våre dyktige ansatte hjelpe deg.

I våre butikker kan du enkelt fremkalle bilder av høy kvalitet, og forvandle dem til et av de mange produktene vi tilbyr:

 • Bilder på ekte fotopapir
 • Express fotobok
 • Kort (våre julekort har tidligere blitt kåret til best i test!)
 • Collage
 • Retrobilder
 • Fotointeriør
 • Bildehefte
 • Bildegaver (magneter, puslespill, kopper og lignende)

Les mer: Fotobutikk

Velkommen til Elite Foto!

Elite Foto er Norges største fotokjede med 37 butikker over hele landet. Vi tilbyr alle mulige fotoprodukter både på nett og i butikk.

Hos oss kan du være sikker på at du får bilder av høy kvalitet og med rask levering. Dersom du lurer på noe angående våre fotobøker eller lignende, så kom gjerne innom en av våre butikker. Vi hjelper deg gjerne!

Lag din egen fotobok