Puslespill er en populær aktivitet blant nordmenn, og assosieres gjerne med hygge innendørs mens du er på hytta. Pusling passer imidlertid også for deg som bare vil være hjemme en kald høstdag.

Et puslespill som kjøpes i butikken kan fås med ulikt antall brikker, og motivene kan være alt fra søte katter til avanserte bygninger med snirklete arkitektur. De ulike vanskelighetsgradene gjør at puslespill passer for både store og små.

Det er også mulig å lage ditt eget puslespill, noe som gjør opplevelsen ekstra morsom. Lag ditt eget puslespill og overrask noen med en personlig og unik gave.

Les mer om puslespill, her.

Hva er et puslespill?

Et puslespill kan defineres som en aktivitet – eller et spill – der du setter sammen ulike biter for å danne et bilde. Som regel består puslespillet av et sett med flate brikker som har en slik form at de passer inn ved siden av hverandre.

Etter hvert som du pusler, vil du se at motivet tar form. Jo flere brikker og jo mer avansert motivet er, jo vanskeligere er det å løse puslespillet. Nettopp derfor passer puslespill for alle, siden det finnes puslespill som passer for både barn og voksne. 

De enkleste puslespillene består bare av noen få, store biter. Disse er perfekte for små barn, og har gjerne motiv av dyr, regnbuer eller lignende. De mer avanserte puslespillene består typisk av flere hundre eller tusen brikker.

Lag ditt eget puslespill med ønsket vanskelighetsgrad, og tilpass gaven til mottakeren.

Puslespill fra Ravensburger

Lag eget puslespill med personlig motiv

Puslespill blir ofte ekstra morsomme å løse dersom du pusler ditt eget bilde. Dette er også en perfekt gave til store og små, siden puslespillet blir personlig med egne bilder.

Har du kanskje et barnebarn? Da kan du finne ditt favorittbilde av deg og barnebarnet, og få laget et puslespill. Mulighetene er uendelige. Husk at jo flere detaljer det er på bildet, jo mer avansert blir det. Vanskelighetsgraden kan også justeres ved å velge færre brikker.

Lag ditt eget puslespill, og overrask noen du er glad i med en unik gave under juletreet i år. Bildet kan for eksempel være et kjæledyr, et vakkert naturbilde du har tatt eller et familiebilde. Se gjennom egne bilder, og finn en favoritt.

Puslebrett passer for alle

Puslespill er en perfekt gave enten du skal glede en ektefelle, nabo eller venn. Med et puslespill får man både underholdning og hjernetrim, og spillet er et hyggelig tidsfordriv som kan nytes både alene eller sammen med andre.

Siden puslespill er en aktivitet som kan gjøres sammen med andre, passer det selv for de minste barna. Dette er blant de få aktivitetene som er like underholdende for barn som for voksne.

Har spillet middels vanskelighetsgrad, passer det ypperlig som hjernetrim og underholdning for hele familien. Dette er med andre ord et spill som passer perfekt å ha med seg på hytta i påsken.

Lag ditt eget puslespill i dag

Dersom du ønsker et gavetips til barnebarn, barn eller andre du er glad i, er et personlig puslespill med ditt eget bilde midt i blinken. Lag ditt eget puslespill på 1-2-3. Det eneste du trenger å gjøre, er å sende inn bildet du ønsker å lage eget puslespill av.

Lag et puslespill med ditt personlige bilde på få minutter via Elitefoto. Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så kan du få noen gode tips på veien. Lag et eget puslespill, og test ut en hobby som har engasjert hele verden i flere årtier.

Lag eget puslespill her