Én av de viktigste tingene å huske på til en konfirmasjon er invitasjoner og takkekort. Nå om dagen, hvor nesten alle invitasjoner og meldinger sendes på sosiale medier, er det noe ekstra hyggelig med å motta fysiske invitasjoner eller takkekort. 

I Elite Foto sine butikker kan du designe dine egne konfirmasjonskort til den store dagen. Du velger et fint bilde av konfirmanten og hvilken skrifttype og kortdesign du vil ha.

Hvis du vil ha matchende konfirmasjonskort og bordkort eller menyer, kan du også det. Flere av våre kortdesign er tilgjengelige som andre typer kort.

Best i test – premium kvalitet

Hos oss kan du velge mellom enkle, doble og tosidige kort i flere forskjellige størrelser. De enkle kortene i størrelse 10 x 13 og 10 x 21 har et kvalitetstrykk på baksiden som gjør at man ikke kan ha en hilsen på baksiden.

Vår mest populære størrelse, 15 x 15, lages uten trykket på baksiden, noe som gjør at du kan skrive en hilsen på baksiden av kortet. 

De enkle kortene fremkalles på ekte fotopapir og har samme kvalitet som våre julekort, som ble kåret til «Best i test» på TV 2 hjelper deg i 2016.

Med våre tosidige og doble konfirmasjonskort får du mer plass til bilder eller en hilsen. De tosidige kortene kommer i størrelse 14,5 x 14,5 og de doble kortene i størrelse 14,5 x 29. Disse kortene produseres i trykkvalitet på tykt papir.

Når du bestiller konfirmasjonskortene kan du også velge mellom konvolutter i flere farger: standard hvit, rød, eksklusiv hvit og brunt resirkulert papir.

konfirmasjonskort

Hva bør du skrive på konfirmasjonskortet?

Hva du skal skrive i invitasjonen er selvfølgelig opp til deg, men det er enkelte ting som kan være praktisk å få med. 

  • Hvor og når konfirmasjonen holdes
  • En frist for å si fra om man kommer eller ei – så du vet hvor mange du skal regne med
  • Om invitasjonen gjelder for hele familien, eller bare de voksne
  • Hvis konfirmasjonsfesten skal holdes utendørs, kan det være greit å si fra om dette, så gjestene vet hva de skal ha på seg.
  • Du kan også vurdere om du vil ta med hva konfirmanten ønsker seg. Da kan gjestene kjøpe noe som garantert faller i smak.

I våre butikker kan du bestille dine egne kort raskt og enkelt, enten du vil lage invitasjoner, takkekort eller begge deler. Hos Elite Foto møter du dyktige og serviceinnstilte ansatte som gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd.

Andre typer kort

Personlige kort med flotte bilder er hyggelig å sende og en koselig overraskelse for de som mottar dem. 

Hos Elite Foto kan du lage kort med kvalitetsbilder til alle type anledninger, enten du trenger julekort, dåpskort, invitasjon til navnefest eller lignende. Vi lager kort på ekte fotopapir eller i trykkvalitet. 

Hvis du har dårlig tid og må få sendt ut en invitasjon eller takkekort så fort som mulig, har vi også en ekspress-tjeneste som gjør at du kan få laget kortene i en av våre butikker på bare noen minutter. Se hvilke kort du kan få laget med vår ekspress-tjeneste.

Enten du trenger takkekort til konfirmasjon, julekort eller bryllupskort, kan vi i Elite Foto hjelpe deg. Kom innom en av våre butikker eller kontakt oss i dag.

Kontakt oss