En spesiell anledning

En konfirmasjon er en stor dag, og ikke som en og annen bursdagsfeiring. Konfirmanten skal gjøres stas på, derfor er det å sende ut en ordentlig invitasjon med bilder på er med på å skille denne feiringen fra alle andre anledninger. De fleste av oss syns det er stas og få annet enn regninger og reklame i posten. Det oppfattes også som viktigere om man blir offisielt bedt med en innbydelse.

Enkelt å lage invitasjon til konfirmasjon

Vi i Elite Foto har gjort det superenkelt å lage flotte innbydelser. Vi har laget en rekke ferdige maler, der det eneste du trenger å gjøre er å legge til bilde og tekst, resten er allerede klart. For at alle skal finne en mal de liker har vi mange å velge mellom og stor variasjon.

Vi har også ulike korttyper: doble kort, tosidige kort og enkel kort på ekte fotopapir.

Doble kort

Våre doble kort er i trykkvalitet og finnes med en rekke ulike design og farger. Disse kortene er perfekt om du ønsker å legge til flere bilder, kanskje du vil ha et bilde av konfirmanten og noen av hele familien, eller kanskje legge til bildet av lokalene? Dette kortet passer også perfekt om du ønsker å gi mye informasjon og derfor har litt lengre tekst. Informer om maten, lokalet, kleskode eller andre ting du ønsker å informere gjestene om på forhånd. Dette kortet er også fint om du bare ønsker at det skal kunne stå av seg selv og være lettere og ha stående fremme.

Dobbelt brettet konfirmasjonskort invitasjon jente 15x15

Tosidige kort

Våre tosidige kort er i trykkvalitet. Her har du mange design og velge mellom, ulike ordninger av bilder og mange forskjellige farger. Disse kortene er enkle og nette. Her er det fint med et eller flere bilder på forsiden og teksten på baksiden.

Enkle kort på ekte fotopapir

Om du ønsker minimalistisk kort som virkelig kommer til å varem i mange år, anbefaler vi at du benytter deg av våre enkle kort på ekte fotopapir. Disse kortene er på fotopapir som gir de et annerledes utseende enn trykk kortene. Utvalget vårt av maler til enkle kort er stort. Her er det veldig mye å velge mellom, ikke bare malene men også størrelser, antall bilder og antall tekstfelt.

Les mer: takkekort konfirmasjon

Dårlig tid?

Våre fotopapirkort lages i din nærmeste Elite Foto butikk og har derfor kort leveringstid, om du i tillegg velger å hente i butikk går det enda fortere.

Dersom du har ekstra dårlig butikk kan du sjekke ut hvilke av våre butikker som kan levere på ekspress, da er kortene nemlig ferdig på minutter. Bestill, gjør unna litt annen handling og hent kortene i butikken senest 2 timer senere. Enklere blir det ikke.

Konfirmant med sløyfe

Personlig kort

Om du sliter med å finne en mal som passer akkurat dine ønsker og behov kan du lage en personlig mal. Dette er super enkelt og her er det kun fantasien som setter grenser. Personlige kort kan lages som både doble kort, tosidige kort og enkle kort.

Lag på nett eller i butikk

Når du skal lage kortene kan du velge å lage invitasjonene på nett eller i butikk. Velger du butikk vil en av våre ansatte kunne hjelpe deg gjennom prosessen.

Andre produkter hos Elite Foto

Det er ikke bare kort du kan bestille hos oss, vi har et stort utvalg av både fotoprodukter og andre produkter.

instax

Et instax kamera er den perfekte gaven å gi til en konfirmant. Vi har produktet i forskjellige modeller og farger. Det unike med instax er at de tar oss med litt tilbake i tid da det var vanlig at kameraene printet ut bildene med en gang. Nå har dette kommet tilbake på moten og fler og fler ønsker seg et slikt kamera.

Nå har vi også små printere som kan kobles direkte til telefonen og printe ut bilder umiddelbart, perfekt på tur eller når du skal skrive i hytteboka og ønsker å illustrere teksten med noen bilder.

Les mer: Slik tar du bedre bilder med mobilen.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål om hvordan du kan lage flotte invitasjoner til konfirmasjon! Sjekk ut siden vår og send oss en melding hvis du lurer på noe!

instax mini 11