Finn din perfekte mal

Hos oss er fokuset at alle skal finne noe som passer deres ønsker og behov. Derfor har vi jobbet mye med å designe en mengde ulike maler, med forskjellig design, farger og utforming. Vi har noe for deg som ønsker et bilde, eller flere bilder, vi har enkle kort, doble kort, og kort på ekte fotopapir.

Vi forstår at alle bryllup er unike og derfor krever ulike invitasjoner. Vi håper at en av våre maler vil dekke de kravene du har, dersom de ikke gjør det, kan du designe ditt helt egne invitasjonskort.

Ved å benytte deg av de ferdige malene, er det eneste du trenger å gjøre skrive på teksten og velge bildene du vil ha!

Lag ditt eget design

Ingen av våre maler som passer helt perfekt? Eller kanskje du ønsker flere bilder? Ikke noe problem, hos oss kan du nemlig designe din helt egen invitasjon til bryllup. Det er superenkelt og tar ikke lang tid.

Ved å lage bryllupsinvitasjonen på egen hånd er du sikret at du blir fornøyd! Usikker på hvordan du gjør det? Ta kontakt med oss, eller kom innom din nærmeste Elite Foto butikk så hjelper vi deg!

KjæresterHvorfor sende ut invitasjon tidlig?

Mange av oss har mye å gjøre, og kan ofte ha en kalender som er helt fullt opp. Dersom man ikke er tidlig med å be gjestene holde av dagen kan man risikere at flere ikke har mulighet til å komme. Noen steder kan du lese at invitasjonene bør sendes ut 5-6 uker før bryllupet, men dette vil i mange tilfeller være alt for sent.

Om du er flere måneder i forveien gir du ikke bare gjestene dine mulighet til å sette av datoen, men de får også god tid til å glede seg.

Egne “save the date” kort

Hvis du et halvt år i forveien sender ut egne kort med dato til bryllupet har du god tid til å planlegge. Dette kortet trenger ikke ha noe info om hvor bryllupet skal være eller tema osv, her trenger du bare gi datoen. Da trenger dere ikke stresse med å fikse de andre detaljene, først når alt annet er på plass kan dere sende ut egne invitasjoner til selve bryllupet.

Les mer: Invitasjon konfirmasjon

Invitasjon på ekspress

Dårlig tid, eller vil du bare ha invitasjonene så fort som mulig? Vi skjønner deg godt, hvem vil vel vente, derfor kan vi i flere av våre butikker levere invitasjon til bryllup på ekspress. Da lager vi kortene i butikken på minutter! Ønsker du å se hvilke av våre butikker som leverer på ekspress?
Se vår butikkoversikt her.

Kort på ekte fotopapir

Vi kan lage både takkekort og invitasjonskort på ekte fotopapir. Da kan du være sikker på at kortene vil vare lenge. Perfekt om du ønsker å lagre minnene i lang tid fremover!

Fotobok med minner fra bryllupet

Ekspressbok bryllup

Bryllup vel overstått men usikker på hva du skal gjøre med alle bildene? En super ide er å lage en flott fotobok med bilder, tekst og andre minner du ønsker å bevare i mange år fremover. Fotoboken kan også gis i gave til dine nærmeste som tok en stor del i bryllupet, eller vises frem til familiemedlemmer neste gang dere møtes. Len dere tilbake og mimre tilbake til den store dagen.

Med en slik fotobok er mulighetene mange, og det er opp til deg hvor mye du ønsker å ha i den. Hva med å også ta med bilder fra da kjolen eller dressen ble valgt ut, eller da dere så lokalet for første gang. Ta med bilder av første kake smakingen og utdrikningslaget.

Scan noen av talene fra middagen og inkluder i boken, eller kanskje en av sangene som ble sunget under seremonien. La gjestene skrive en liten hilsen og inkluder dette i boken. Mulighetene er mange.

instax

Instax kameraer har virkelig tatt verden med storm den siste tiden, ikke bare er de kule på sosiale medier men de er også perfekte i et bryllup. Plasser instax kameraer på bordene under middagen og la gjestene ta bilde av det de vil. Du kan også lage en bildevegg så gjestene underveis kan henge opp bildene de tar.

Det er opp til deg om gjesten skal få ta med seg bildene hjem eller om dere skal beholde de.