Hopp til hovedinnholdet

Gavetips

De gavene som alltid gleder er bildegaver. Det er minnene bildene får frem som gjør gaven så verdifull. Små barn, venner og besteforeldre elsker å få fysiske bilder - det er gaver som passer alle uansett alder. Her er noen tips til fine gaver du kan lage her eller i butikken.

bilder i gaveboks er fin gave

retrobilder gaveboks hos Elite foto

Retrobilder

Bilder på ekte fotopapir i retroinspirert design med bred kant nederst. Disse er veldig populære gaver. Bildene kan bestilles med ulike farger og design. Bestill minst 25 retrobilder for å få med gaveboks.

Retrobilder

ekspress fotobok elite foto

Fotobok

En fotobok er den ultimate bildegaven. Det trenger ikke ta så lang tid å lage. Har du bildene på mobilen er det bare å bestille derfra. Alle fotobøker lager vi i Norge med kort leveringstid.

Album med bilder hos elite foto

Fotoalbum

Gi et album til å sette bilder i. De populære Coffe table albumene er fine gaver. Babyalbum og bryllupsalbum er fine gaver til nybakte foreldre eller brudepar. Du finner også ulikt tilbehør til album som kan være hyggelig å gi med.

collage i ramme elite foto

Collage i ramme

Du kan enkelt samle flere bilder i en ramme ved å bestille collage. Det er ikke alltid å lett å plukke ut et enkelt bilde. Mange bilder sammen forteller også mer enn ett bilde.

gjestebok med hilsen og printede instax bilder

Gjestebok

En bok som gjester kan skrive en hilsen i. Fine bøker som også er fine på hytta som hyttebok og minnebok med bilder. Man kan printe bilder selv på hytta med Instant printere.