FOTOKALENDER med dine egne bilder. Ferdig i dag. Enkel bestilling og flott kvalitet.

kalender med bilder populær gave

Fotokalender med dine egne bilder. Ferdig i dag. Enkel bestilling og flott kvalitet. 

Du får fotokalender på minutter på ekte fotopapir i alle våre butikker. Bestill på nett og hent i butikk. Vi kan også hjelpe deg med bestilling i butikken. 

Du kan velge mellom 12-siders månedskalender eller ensides årskalender i formater fra 20x30cm til 50x70cm. 

Bestill fotokalender

Spre glede et helt år 

Kalenderen er ofte den ene gaven som får mest oppmerksomhet på julekvelden. Det er den første gaven bestemor ser nærmere på når gavene er åpnet og julefreden senker seg. 

De beste julegavene gir glede i lang tid. En fotokalender kan spre glede år etter år.

12-siders kalender

12-siders kalender med bilder 

Noen velger bilder tatt i den aktuelle måneden slik at juli viser sommerglede og desember er julebilder. Andre sorterer helt fritt. Fordelen er at kalender uansett blir helt unik. Tenk litt på hvem som skal få kalenderen. Hvilke bilder har du mest lyst til at de skal ha hengende på veggen en hel måned? Bilder som gir glede er viktigere enn teknisk kvalitet. Et morsomt bilde kan være bedre enn ett der alt er perfekt. 

En hel vegg med kalendere 

Flere og flere har oppdaget at kalenderen har blitt familiens viktigste fotoalbum. Både i hjem og besteforeldrehjem kan man finne en hel vegg med kalendere i sirlig rekkefølge. Hver måned blar man om til nye bilder på hele veggen, som forteller en historie fra tiden som baby til barnehage, det første skoleåret og den spente konfirmanten på konfirmasjonsdagen. Da har kalenderen blitt en del av en tradisjon som tar vare på historien, minnene og sprer glede år etter år  

Årskalendere fra Elite Foto

Lik til alle eller en helt unik kalender 

Det vanligste er nok at man gir både besteforeldre, oldeforeldre, tanter og onkler den samme kalenderen, og deler familiens historie fra det siste året. Andre tilpasser noen av bildene der for eksempel bestemor får en kalender der hun og barnebarnet er sammen på noen av bildeneEr det noen som fortjener en spesiell oppmerksomhet kan en helt unik kalender være en fantastisk overraskelse. Med 12 bilder har man en super mulighet til å fortelle en helt egen historie: 

 • Gamle familiebilder scannet og retusjert. Barna elsker babybilder av foreldrene sine. 
 • Selfies av bestevennene det siste året. En super vennegave. 
 • Sommerminner fra ferien. 
 • Venninneturen til London. 
 • Bilder fra barnas aktiviteter. Forestillingen i dramagruppen eller fra fotballtreningene. 
 • Bilder fra familiens drømmested. 
 • Årets store prosjekt fortalt i bilder. Oppussingen av stuen eller ryddeprosjektet i boden som aldri fikk nok skryt. 

Mulighetene er mange. Se på bildene på telefonen din så er du snart i gang. Lag et eget album med aktuelle bilder så går det fortere når du skal bestille. 

Ensides årskalender med bilde 

En enklere gave kan være kalender med en side. Den er også super på kontoret eller som tilleggsgave. Bestillingen blir enklere når man kun trenger ett bilde. Nå får du også ensides kalender i store formater opptil 50x70cm. Da kan den rammes inn og man kan bruke tusjer til å merke av viktige dager og notarer på glasset. 

Ekte fotopapir 

Kalender på ekte fotopapir lages på samme måte som fremkalling av bilder. Dette gir den aller beste bildekvaliteten som varer i generasjoner. 

Slik bestiller du 

Du kan bestille kalender her eller på bildekiosk i butikken. Der kan du også få hjelp om du ønsker det.  

Bilder kan hentes fra: 

BESTILL OG FÅ HJELP TIL BESTILLING
 • Mobiltelefon 
 • Digitalt kamera 
 • Minnekort 
 • Harddisk 
 • CD eller DVD   

 

Vi kan også scanne papirbilder, lysbilder eller negativer for deg i butikken slik at du kan benytte disse. 

Leveringstid  

Kalender på ekte fotopapir lages i alle våre butikker. Velger du ekspress er de ferdige på minutter for kun kr 50,- ekstra. Tillegget gjelder hele ordren så bestill gjerne andre produkter samtidig og få alt ferdig med en gang. Vi sender deg SMS når ordren er ferdig. 

Hent i din Elite Foto-butikk eller i postkassen 

Bestill og hent i butikk, eller få dem hjem i postkassen. Velger du kalender bestilt for postlevering sender vi ordren samme dag som vi mottar den. Postens leveringstider varierer. Porto tilkommer.