Ulike maler til ulike bilder

Vi vet at ikke alle bilder passer de samme formatene, derfor har vi lagt et stort utvalg av maler på våre collager. Du får kombinasjoner med ulike formater og med like, du kan ha bare kvadratiske bilder eller kanskje noen stående og noen liggende. Alt er opp til deg og hvilke motiver du ønsker å få frem.

Collage

Ulike størrelser

Vi har størrelser fra 15×20 helt opp til 50×70. Da finner du en størrelse som passer til en gave, en ramme som skal stå på et bord eller i en ramme som skal fylle stueveggen. Alle de ulike størrelsene har ulike maler med bildeplassering, du kan derfor enten velge etter størrelse eller hvor mange bilder du ønsker å vise frem.

Andre bildeprodukter

I tillegg til å tilby alle våre kunder et stort utvalg av collage på ekte fotopapir har vi også en rekke andre bildeprodukter laget av ypperste kvalitet slik at du skal kunne nyte minnene dine i mange år.

Noe av det andre du kan bestille hos oss er:

Kvalitet i fokus

Vi i Elite Foto har fokus på at våre bildeprodukter skal kunne vare i mange år, dette så flere generasjoner kan glede seg over tidligere minner. For at dette skal kunne være mulig lages våre bilder på ekte fotopapir. Dette papiret holder lenger og bevarer derfor motivet mye bedre.

Du skal kunne være sikker på at bildene du bestiller fra oss vil kunne henge på veggen lenge uten å bli skadet av sol og andre påvirkninger.

Ønsker du hjelp?

Skal du lage bildevegg, eller kanskje du ønsker å gi bilder i gave til noen du er glad i? Det kan være vanskelig å komme i gang med planlegging og gjennomføring av et prosjekt med bilder. Derfor ønsker vi å være en informasjonskilde og inspirasjon for alle våre kunder. Målet er at alle, på en enkel måte, skal kunne nyte bildene de har tatt opp igjennom årene.

Kom innom din nærmeste Elite Foto butikk i dag. Her kan du få tips og triks til å enkelt komme i gang med ditt neste prosjekt. Vi hjelper deg også med å bestille ulike bildeprodukter, innramming, album og det andre du måtte lure på.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!