Ekte fotopapir

Vi er opptatt av kvalitet, og ser på bilder som noe av det viktigste og private formen for minner vi har. Bilder lages for å vare, og for å kunne gå gjennom generasjoner. For at det skal være mulig å lage album som kan vises til barnebarna om 50 år er det å ha bilder på ekte fotopapir helt nødvendig.

Ekte fotopapir holder høy kvalitet og mister ikke farger etter noen år på loftet. Mange av våre produkter fås også på ekte fotopapir, blant annet julekort, fotokalendere og invitasjoner til en rekke anledninger. 

Les mer om våre bildeprodukter på nettsiden vår. 

Stort utvalg produkter

Elite Foto sikrer stort utvalg på ett og samme sted. Hos oss får du det meste av produkter til mange ulike anledninger. 

Noen av våre produkter er:

  • Fremkalling av bilder
  • Fotobok
  • Fotokalender
  • Julekort
  • Foto interiør

Fremkalling av bilder

Det er noe helt annet å kunne sitte med fysiske bilder enn å måtte bla på en telefon. Hos oss er det superenkelt å fremkalle bilder som kan rammes inn og settes i album. Bestill på nett, mobil eller bruk en av maskinene du finner i butikk.

I butikk kan du også få hjelp av en av våre ansatte, dette kan være greit om du er usikker på størrelser eller han andre spørsmål. Vi hjelper gjerne kundene våre med å få de beste bildene.

Fotobok

Fotobøker er og har blitt et veldig populært bildeprodukt. Vi har seks ulike varianter av fotobøker hos oss som passer til ulike behov!

Ekspress fotobok

Dette er et ganske nytt produkt, der du kan bestille på ekspress, da vil produktet være klart i butikk på under to timer. 15 av våre butikker tilbyr dette. 

Det er enkelt å bestille dette og det tar få minutter. Du velger bare en mal, hvilke bilder du ønsker, og eventuelt sette inn tekst der du måtte ønske det. 

Fotokalender

oversikt over ulike kalenderstørrelser

Fotokalender er den perfekte julegaven til både venner og familie. Gaven er personlig og en fin måte å gi bilder til nære og kjære. Kalender fra Elite Foto kan fås i to ulike varianter, enten som 1 side eller 12 sider. 12 siders kalender kan fåes med et helt eget design laget av Strekpoesi.

Kalenderne våre lages på ekte fotopapir slik at de holder i mange år. Perfekt måte å ta vare på minnene. 

Julekort

Det har i mange år vært en stor tradisjon for mange å sende og få julekort fra venner og familie hvert eneste år. Noen bruker dette for å holde nære oppdatert på hva som skjer i livet, eller som en måte å holde kontakt og ønske god jul. Vi vet at ulike mennesker har ulike ønsker om hva et julekort skal inneholde, derfor har vi et stort utvalg av maler slik at alle finner det som passer perfekt. 

Kortene finnes i mange varianter og noen på ekte fotopapir. Se vårt utvalg og finn det du liker best. Gled de du er glad i med et koselig kort til jul.

Foto interiør

Foto er mye mer enn kort og album. Foto er interiør, det er kunst. Elite Foto jobber kontinuerlig med å finne og forbedre produkter slik at de passer i alle hjem. Bestill favoritt bildene dine på lerret, aluminium, mdf eller akryl, de tre siste kan du nå som runde!

Kontakt oss eller besøk din nærmeste butikk i dag! Så hjelper vi deg med hva enn du måtte lure på!

Kontakt oss