Hopp til hovedinnholdet

Tips til hva du kan gjøre med bildene dine

Alle har vi mange bilder spredt over flere steder. Noe er i skyen, noe på mobilen, og andre bilder har vi kanskje mistet oversikten over. Det gjelder å få orden på bildene igjen. Back-up og lagring er fint, men det er de minnene man lager bilder av som blir husket lengst. Uansett om du vil ha bildene på veggen, i et album eller i en fotobok, er gode minner like verdifulle.

La deg inspirere til å lage noe fint med bildene dine. Enten til deg selv eller noen du er glad i.

  • guide
Flotte fotoprodukter fra Elite Foto

Bilder i album

Kos deg med bildeprosjekt

Finn frem bilder og kos deg med å sortere dem i album. Sjekk om du har det du trenger av tilbehør; bildeklebere, fotohjørner, penner og liknende. Vanlige bilder til album er i størrelsen 10x15 eller 10x13. Du kan bestille bilder med hvit kant, det er veldig fint til album. Lim også gjerne inn andre minner som konsertbilletter, tegninger og liknende.

collage i ramme

Gjør interiøret personlig med egne bilder

Mange av oss er opptatt av interiør og ønsker å fornye, male og pusse opp. Benytt muligheten når veggen er nymalt til å tenke nytt! Kanskje det er nå du kan få opp noen av de fine minnene?

Med en collage kan du for eksempel samle flere bilder i én ramme.

Eller lag en fin bildevegg med flere av minnene. Tips til oppsett for bildevegg.

Lag bildedekorasjon selv

Nye og gamle bilder på veggen kan enkelt endret slik at de matcher putene i stuen når de henger i klyper. Bestill bilder i ulike størrelser, for et tilfeldig utrykk.

Se forklaring

;
Bilder i snor
gamle minner

Let etter gamle minner

Gamle bilder, videofilmer og liknende er noe av det viktigste beviset vi har på vår egen historie. Det er fort gjort å glemme hvor man har dette liggende og i hvilken stand det er. Digitalisering, reparasjon og mye mer gjør vi i butikk. Lever til oss, så blir minnene som nye.

Les mer om våre bildetjenester
fotobok

Start på fotoboken

Å lage fotobok er et veldig hyggelig prosjekt. Du sparer mye tid om du finner bildene du ønsker å ha i boken først og legge dem i en mappe.

Ekspress

Vil lager veldig mange bildeprodukter lokalt i butikkene våre. Derfor kan vi ofte levere på få minutter. Se oversikten over hva som lages på ekspress i butikk.

Populære bildeprodukter