Et stort utvalg fotoalbum

Gjør det selv

Vi har fotoalbum for alle ambisjonsnivåer. Enkle album med lommer eller selvklebende sider. For den som vil ha full kreativ frihet anbefaler vi bokalbum med blanke ark. Finnes både med sorte og hvite sider. I våre butikker finner du ark, lim, fotoklebere, penner i forskjellige farger, klistremerker og annet du kan pynte albumene med.

Finn din elite foto-butikk

Her er noen av albumene du finner i våre butikker:

Melerte fotoalbum

Base line

Denne albumserien får du med linstruktur i mange forskjellige varianter: fast rygg, bokalbum med plass til 200 bilder, ringperm og med spiralrygg.
Albumene finnes i fargene sort, gråmelert og beigemelert.

Fra 45,-

NYHET! Coffee Table fotoalbum

Albumene fra Printworks kommer i to størrelser 24,5 x 24,5 og 26 x 31,5 cm. Det er en boks med magnet-lukking og spiral feste inni for sorte albumsark. Trendy farger og koselige tekster på forsiden og på ryggen.

Fra 349,-

Fun

På jakt etter album som synes? Da er Fun-serien for deg! Disse albumene kommer i en rekke forskjellige sterke farger. Det er fire forskjellige størrelser, både til å lime inn i og med lommer.

Fra 59,-

Babyalbum

Babyalbum

Vi har babyalbum med søte og morsomme design. Babydagbøker hvor man fyller inn bilder og tekst, og album med blanke ark hvor man kan lime inn bilder og skrive lengre tekster.

Fra 249,-

Bryllupsalbum

Leter du etter et ekstra fint album til bildene fra de viktigste dagene i livet? Vi har flere bryllupsalbum med elegante design. Blanke sider med god plass til å skrive ned alle gode minner fra dagen.

Fra 219,-

Tilbehør

I butikkene våre finner du tilbehør som penner, dobbeltsidig tape og mye annet som gjør det enkelt og gøy å lage fotoalbum. Vi hjelper deg gjerne med å finne albumet som passer best til ditt behov.

Fotoalbum Classic Line med plastlommer

Bokalbum

Fotoalbum i et enkelt og tradisjonelt design. Har ekstra kraftige permer og lommer for bilder, samt lomme for cd eller minnekort. Skrivefelt ved hvert bilde.

Fra 129,-

Nytt på vår Instagram: