fbpx

Fremkalling av bildene dine fra mobilen

Bestill med mobil

Mobiltelefonen har gjort at det er lettere enn noen gang å ta bilder. Samtidig er det gjerne slik at det er bildene vi gjør noe med som blir husket. Velg ut dine beste bilder fra den siste perioden og sett inn i et passende album, så kan du glede deg med minner som varer i generasjoner.

Fremkalling av bilder fra mobiltelefonen er enkelt og kvaliteten blir fantastisk.

Slik gjør du det:

Nettleser på telefonen

Gå til elitefoto.no i nettleseren din. Velg aktuelt produkt og last opp bildene du vil bestille. Hvis de er overført til iCloud vil telefonen din laste ned bildene før de lastes opp for bestilling.

Velg butikk eller postlevering. Ønsker du å hente i butikk kan du også bestille ekspressproduksjon. Da er ordren ferdig på minutter.

I butikk

Nå har bildekioskene våre fått støtte for AirPrint. Det gjør det lettere å bestille fra iPhone. Du kan bla i albumene på telefonen og bildene overføres trådløst til bildekiosken.

Be om hjelp i en av våre butikker så viser vi deg hvordan. Bildene dine er ferdig på minutter.

På farten

Benytt vår kjekke mobilapp, en enkel løsning for mobilbildene dine.

App store Google play

Se gjennom bildene på telefonen og bestill de du ønsker. Også her kan du bestille ekspressproduksjon og hente ordren i din butikk i løpet av minutter.

Jente sjekker mobiltelefon

 Bilder i iCloud

For å ha plass til alle bilder, videoer og musikk på telefonen, finnes det forskjellige skylagringstjenester hvor man kan laste opp filene sine. Apple sin sky heter iCloud og her har du 5GB med gratis lagringskapasitet.

Hvis du har iCloud aktivert på mobilen din, sendes originalbildet ditt opp i skyen og et lite miniatyrbilde for visning på skjerm blir liggende igjen på telefonen. Det er bra fordi da får du plass til å ta enda flere bilder!

Hvis du IKKE synkroniserer mot iCloud ligger originalfilene allerede på telefonen. Da kan det være smart å ta regelmessige sikkerhetskopier så du ikke risikerer å miste noen av minnene dine.

En av de beste måtene å sikkerhetskopiere bilder på, er fremkalling på ekte fotopapir. Se også denne artikkelen hos NRK for aktuelle tips:

https://www.nrk.no/viten/gambler-du-med-familieminnene_-1.12750074