fbpx

Fremkalling av bildene dine fra mobilen

Bestill med mobil

Mobiltelefonen har gjort at det er lettere enn noen gang å ta bilder. Samtidig er det gjerne slik at det er bildene vi gjør noe med som blir husket. Velg ut dine beste bilder fra den siste perioden og sett inn i et passende album, så kan du glede deg med minner som varer i generasjoner.

Fremkalling av bilder fra mobiltelefonen er enkelt og kvaliteten blir fantastisk.

Slik gjør du det:

Via nettsiden

Begynn her

Last opp bildene fra mobiltelefonen eller datamaskinen. Bildene legger seg i handlekurven i standard albumstørrelse, og her kan du endre både størrelse og antall.

Velg leveringsmåte “hent i butikk” eller bestill som postordre. Ordre i butikk kan bestilles som ekspress og vil bli ferdig på minutter. Postordrebilder fremkalles og sendes normalt samme dag som bestillingen kommer.

I butikk

Vi har bildekiosker i butikkene hvor du også kan kopiere over bilder og velge størrelse og antall. Du kan overføre trådløst via både Bluetooth og AirPrint for iPhone, eller kopiere via vanlig USB-ladekabel som kanskje er kjappes hvis du har veldig mange bilder.

Be om hjelp i en av våre butikker så viser vi deg hvordan. Bildene dine er ferdig på minutter.

Jente sjekker mobiltelefon

 Bilder i iCloud

For å ha plass til alle bilder, videoer og musikk på telefonen, finnes det forskjellige skylagringstjenester hvor man kan laste opp filene sine. Apple sin sky heter iCloud og her har du 5GB med gratis lagringskapasitet.

Hvis du har iCloud aktivert på mobilen din, sendes originalbildet ditt opp i skyen og et lite miniatyrbilde for visning på skjerm blir liggende igjen på telefonen. Det er bra fordi da får du plass til å ta enda flere bilder!

Hvis du IKKE synkroniserer mot iCloud ligger originalfilene allerede på telefonen. Da kan det være smart å ta regelmessige sikkerhetskopier så du ikke risikerer å miste noen av minnene dine.

En av de beste måtene å sikkerhetskopiere bilder på, er fremkalling på ekte fotopapir. Se også denne artikkelen hos NRK for aktuelle tips:

https://www.nrk.no/viten/gambler-du-med-familieminnene_-1.12750074