Elite Foto Førde

Elite Foto
Førde

Telefon: 57 82 19 77
Mail: foto@reiakvam.no

Åpningstider:

Mandag t.o.m. onsdag: 09:00 – 16:30

Torsdag: 09:00 – 18:00

Fredag: 09:00 – 16:30

Lørdag: 10:00 – 14:00

Søndag: Stengt

Elite Foto Førde – Reiakvam

Reiakvam Foto produserer kortreiste bilde og bildeprodukt på ekte fotopapir på kort tid. Bestille kan du gjere på kioskane i butikken, på nett eller Elite Foto sin app. Bestiller du på nett vel du berre å hente bilda dine hos oss.

Vi har eit stort utval rammer i alle prisklassar, og har eigen rammeverkstad om de skulle trenge noko som ikkje er i standardmål. Hos oss finn de også diverse album, kamera, tilbehør og mykje meir.

Kom til oss om du har ein filmrull du treng å få framkalla, ein video du vil ha digitalisert, eit bilde du vil ha kopiert eller kanskje du har eit gamalt bilde som treng restusjering? Vi kan hjelpe deg med det meste!

Dagrun Reiakvam er tredje generasjon fotograf og eigar av Reiakvam Foto. Kvart år fotograferer vi hundrevis av barn, konfirmantar, familiar, nyfødte og brudepar. Ønskjer de å sjå bilda vi tek og lese meir om Fotograf Reiakvam kan de besøke heimesida vår. For timebestilling ring 57 82 19 77.

De finn oss i Hafstadvegen 15, tvers over for Førde Hotell. Innkøyrsla vår er ved Statoil, og køyrer du forbi butikken på framsida finn de parkeringsplassen vår.

Elite Foto Reiakvam
Elite Foto Reiakvam
Elite Foto Reiakvam
4,99

Bilder

Retrobilder

fra 39,-
fra 99,-

Bilder

Collage

19,-

Bilder

Bilderemse