Hopp til hovedinnholdet

Bildetips til Julekortet

Når juletiden nærmer seg, ønsker mange av oss å sende ut spesielle julekort som varmer hjertene til våre kjære. Med Elitefoto kan du skape unike julekort som blir husket lenge. Her deler vi noen tips for å få de beste bildene og tekstene til ditt julekort.

  • guide
Julekort fra Elite Foto

Hvilket bilde passer til julekortet?

Mobilbilder er gode nok: Med dagens teknologi er mobilkameraer svært kraftige. Du trenger ikke et profesjonelt kamera for å fange et perfekt øyeblikk.

Favorittbildet: Velg et bilde som betyr noe spesielt for deg, enten det er av familien, kjæledyret ditt eller et vakkert vinterlandskap.

Historiefortelling: Bruk flere bilder på julekortet ditt. Sammen kan de fortelle en varm og rørende historie som fanger essensen av høytiden.

Julekort med ulike bildemotiv fra Elite Foto

Hva skal jeg skrive på julekortet?

Personlig hilsen: "God jul og godt nyttår fra [Ditt navn/familiens navn]"

Kort og søtt: "Måtte julen bringe glede og det nye året være fylt med kjærlighet!"

Humoristisk vri: "Julen er tiden for å spise for mye, le høyt og nyte familietid! God jul!"

Dikt: "Snøflak faller, lysene skinner, juletiden er her. Ønsker deg en magisk jul og et strålende nytt år!"

Velg din stil

Mangler du ideer eller trenger inspirasjon til ditt perfekte julekort? Ta en titt på vårt brede utvalg av julekort. Her kan du tilpasse etter eget ønske, og skape et julekort som er unikt for deg og dine kjære.

Husk også at julekortene er koselige minner, så hvorfor ikke sette dem i et album etter jul? Med Elitefoto kan du bevare minnene på en vakker måte.

Vis frem julekortene fra Elite Foto


Å sende julekort er en lang og kjær tradisjon i Norge. Med disse tipsene er du godt rustet til å skape ditt eget personlige julekort med Elitefoto. Måtte julekortet ditt spre glede og varme til alle som mottar det!