Hopp til hovedinnholdet

Pynt med bilder av konfirmanten!

Konfirmasjon er det en flott anledning til å mimre tilbake med bilder. Bildene kan også brukes i dekorasjonen! Finn stilen som passer konfirmanten og lag matchende invitasjoner, bordkort, meny og takkekort med samme design.

  • guide
konfirmasjon dekket bord til gutt
pyntet bord

Inspirasjon til konfirmasjonsbordet

Invitasjonene er sendt ut, lokalet er booket og nå gjenstår pynten. Det kan være lurt å starte med å finne ut hvilke farger konfirmanten ønsker på pynten, og jobbe ut i fra det. Vi valgte svart og hvit med innslag av blått og grønt. Designet med streker passer den maskuline og enkle stilen. Vi valgte også å ha bildene i sort/hvitt for å holde oss til fargepalett.

Alt i samme design

Streker design

Her ser du designet "Streker" i meny, retrobilde, bilderemse og bordkort. Vi har matchende sett på nesten alle våre design.

Se alt i designet

Lag vimpel av bilder!

Vimpel med bilder

En morsom dekorasjon som garantert blir en samtalestarter er en bildevimpel. Vi har fremkalt bilder i sort/hvit i størrelse 10x21 cm. Bildene festet vi på en snor med tape på baksiden av bildet.

Bordkort med bilder

Bordort

Vi har også laget bordkort i samme design. Her kan man velge om man vil ha bilde av konfirmanten, eller man kan ha bilde av gjesten. Du kan enkelt duplisere bordkortene når du lager dem. Alternativt kan du bruke retrobilder i bildeholder som bordkort for et litt annet utrykk.