Hopp til hovedinnholdet

Invitasjon og takkekort til konfirmasjonen - Hva bør du inkludere?

Å planlegge en konfirmasjon kan være en travel tid, og det er lett å glemme detaljene. Når det gjelder invitasjoner og takkekort, er det viktig å huske på hva som bør inkluderes for å gi gjestene all nødvendig informasjon. Her er noen tips for å sikre at dine invitasjoner og takkekort er informative og personlige.

Invitasjon og takkekort i designet streker

Invitasjon til konfirmasjon

Invitasjonen

Familie og venner setter stor pris på å få en invitasjon i postkassen. Og det er ekstra hyggelig om det er bilde av konfirmanten på den. Invitasjonen bør sendes ut 1 til 2 måneder før konfirmasjonsdagen. Velger du ekspress og henter de personlige invitasjonskortene i en Elite Foto butikk er de klare på under 2 timer!

Hva skal stå i invitasjonen?

Det er flere ting som er viktig å få med på en invitasjon til en konfirmasjon for å sikre at gjestene får all nødvendig informasjon. Her er noen ting du bør vurdere å inkludere:

 • Konfirmantens navn og bilde: Sørg for å inkludere konfirmantens navn og et bilde på invitasjonen for å gjøre det personlig.
 • Dato og klokkeslett: Skriv tydelig når konfirmasjonen skal finne sted og når gjestene skal være der.
 • Sted: Oppgi adressen til lokalet der konfirmasjonen skal holdes.
 • Dresscode: Hvis det er en spesiell kleskode, for eksempel pent antrekk, så bør dette også nevnes på invitasjonen.
 • S.U.: Be gjestene om å bekrefte om de kan komme eller ikke, og oppgi en frist for når de må svare.
 • Kontaktinformasjon: Sørg for at gjestene har kontaktinformasjonen din, slik at de kan kontakte deg hvis de har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon.
 • Eventuelle spesielle instruksjoner: Hvis det er noe spesielt gjestene bør vite, for eksempel parkeringsinstruksjoner eller allergihensyn, bør dette også inkluderes på invitasjonen.

Hva skal man skrive på takkekortet?

Når roen har senket seg og konfirmanten har fått oversikt over gavene er det fint å sende ut takkekort. Ofte tar man fine bilder av konfirmanten på konfirmasjonsdagen som egner seg perfekt til takkekortet.

takkekort konfirmasjon

Det er ikke alltid lett å vite hva som er vanlig å skrive i takkekortet, så her er noen forslag til tekster du kan bruke:

 • Takk for at du var med på min store dag, og for gaven du ga meg. Jeg setter pris på det!
 • Tusen takk for at du var med på å gjøre konfirmasjonsdagen min spesiell. Jeg satte stor pris på din tilstedeværelse og gaven du ga meg.
 • Takk for at du var en del av min konfirmasjon. Jeg er så takknemlig for at du tok deg tid til å feire denne dagen sammen med meg.
 • Jeg vil gjerne takke deg for den fine gaven du ga meg og for at du var en del av min konfirmasjon. Jeg satte stor pris på å ha deg med på feiringen.
 • Takk for at du var med på min konfirmasjon og for den fantastiske gaven du ga meg. Det betyr mye for meg at du var der og gjorde dagen min ekstra spesiell.

Husk å skrive navnet på konfirmanten og eventuelt også en hilsen eller signatur nederst på takkekortet.