Rammer til alle bilder

Vi i Elite Foto Tromsø vet at det kan være utfordrende å finne rammer som ikke tar for mye oppmerksomhet, men som komplimenterer bildet akkurat nok. Eller kanskje du ønsker å holde en viss stil i hjemmet ditt, men det er krevende å finne rammer som passer til nettopp det.

Derfor har vi et stort utvalg av rammer i Tromsø med ulike størrelser, farger, bredder og materialer. Noen av materialene vi har er:

  • Trerammer
  • Aluminium
  • Bildeholder
  • Metallrammer

Vi har også rammer uten bakside, altså med glass hele veien. Dette er stilig og gir et rustikt preg. Fremkall et bilde av deg og en du er glad i og sett det i en slik ramme, så har du den perfekte gaven!

Ønsker du å lese mer om ulike rammer i Tromsø? Sjekk ut oversikten vår.

Bildeholder bryllupsbilde
Rammeverksted - kutting av rammelist
Rammeverksted - glasskutter
Rammeverksted - stifting

Rammeverksted

Har du et bilde som ikke er i standard størrelse? Ikke noe problem. Vi har et eget rammeverksted som tilpasser og lager rammer så de skal passe til akkurat ditt bildet. Her har du også masse å velge mellom når det kommer til farger og materialer.

Hvis du kommer innom vår butikk i Tromsø kan vi hjelpe deg. Her kan du også se hvilke materialer du kan velge mellom. Om du skulle være usikker på hvilke rammer som passer til bildene dine, er det bare å spørre. Vi hjelper deg gjerne slik at du kan få de vakre bildene dine opp på veggen.

Personlig bildevegg

Du har kanskje sett det på instagram, eller på en influencers blogg? En vegg med en rekke forskjellige bilder i ulike størrelser og former. Dette kalles en bildevegg, men det handler ikke bare om bilder – det handler om interiør, mote og trender.

Slik gjør du!

Start med litt planlegging, tenkt ut hvor stor du vil veggen skal være og hvor mange bilder du ønsker å henge opp. Så velger du ut bildene og de rammene du ønsker å bruke.

Vet du hva? Alle rammene må ikke være like, det er det som er så kult! Her kan du gjøre det akkurat som du vil. Kombiner ulike stiler, farger og former, på denne måten får du din helt egen bildevegg.

Usikker på hvordan du skal gjøre det? Les vår guide “Rammevegg på 1-2-3” eller kom innom vår butikk i Tromsø, så hjelper vi deg!

Bildevegg med collager i hjørne