Nye kopier av gamle bilder

Ta med det du har av bilder som du ønsker nye kopier av! Det kan være gamle negativer i forskjellige formater, lysbilder montert i ramme eller bilder limt fast i album. Vi hjelper deg gjerne!

Kanskje har du noen hyggelige bilder i album fra klasseturen til Lofoten i 1999 du gjerne vil dele med reisefølget på 20-årsjubileumet? Eller kanskje du kommer over et par magasin med noen hundre lysbilder i et flyttelass, og du ønsker gjerne å forstørre noen av disse?

Bilder i album digitalisere

Vi kan også korrigere fargestikk og justere kontraster, fargelegge sort/hvitt-bilder, klippe ut eller lime personer i gruppebilder og annen digital bildebehandling. Les mer om retusjering.

Verdifulle bilder

Vi vet hvor verdifulle gamle fotografier kan være! Vi scanner og lager en digital kopi av bildet ditt. Orginalen får du tilbake like fin som da den ble levert.

Forstørrelser

Ny kopi av lite orginalfoto

Selv små bilder kan reproduseres og forstørres! Selv om vi skarper opp bildene må orginalen også være noenlunde skarp. Jo mer et bilde forstørres, jo mindre skarp vil den oppleves. Hva som er skarpt nok finnes det ingen fasit på da det er personene på motivet som er viktigst!