Manuelle tjenester

Det er ingen tvil om at når man tar frem fotoalbumet, så kommer smilet frem også. Spesielt koselig er det med de gamle albumene, fylt med mormors – eller til og med oldemors –  barndom. Gamle bilder bringer tilbake mange gode minner, og kanskje noen nysgjerrige spørsmål fra barna; ”hvem er han du står ved siden av? Hvem sitt hus er det?”. I løpet av noen sekunder er du langt tilbake i tid og forteller historier du trodde du hadde glemt.

Alle setter pris på å få se og høre om personer man har en tilknytning til. Ekstra stas er det kanskje å høre barnebarnet utbryte ”oi, jeg visste ikke at jeg var så lik deg da du var ung, mormor!”

Etter mange år med å ha blitt tittet på og tatt ut og inn av album og rammer, kan bilder bli slitte i kantene og fargene kan ha bleknet i sollyset. For å sikre at fremtidige generasjoner også kan ha glede av disse minnene, er det viktig å ta godt vare på dem.

Restaurering av gammelt fotografi
Analog film

Fremkalling / negativer

Vi fremkaller dine filmruller og engangskameraer.

Hos oss kan du også få scannet en rekke forskjellige typer fremkalte negativer og lysbilder/dias/slides.

Info
Restaurering av gammelt foto

Reproduksjon / retusjering

Ønsker du å forstørre et venninnebilde fra klasseturen i 1998, eller har du kommet over et par magasin med noen hundre lysbilder du ønsker å digitalisere og dele med resten av familien? Vi hjelper deg!
Vi kan også retusjere, reparere og restaurere bilder med både små og store skader.

Info
Overspilling av gammel video til digitalt format

Overspilling / digitalisering

Vi spiller over video fra kassetter med magnetbånd, smalfilm og miniDVD til DVD, USB/harddisk.

Vi tar de aller fleste formater, så rot litt i esken på loftet, og ta med det du finner til din lokale Elite Foto-butikk.

Kontakt butikken for priser

Info
Filmrull i hånda.

Send filmrull i posten

Har du film til fremkalling, men ikke bor i nærheten av en av våre butikker? Send oss navn og adresse til fotopose@elitefoto.no, så sender vi den en god gammeldags fotopose du kan returnere med filmen eller engangskameraet ditt!

Send en fotopose

Fra gammelt til nytt

Visste du at hos oss kan du få det bildet av deg og pappa i nye bunader fra 17.mai i 1951 forstørret opp på lerret? Til farfars 80-årsdag er det perfekt å gi en fotobok med bilder fra hele hans barndom og oppvekst. Alle gamle minner kan du få på hele vårt sortiment av fotointeriør, fotobøker eller fotogaver.

I din lokale Elite Foto-butikk kan du kopiere eller fornye gamle papirbilder, negativer, lysbilder eller videofilm. Om du så vil ha det digitalisert til nye formater eller bare få en ekstra kopi av et bilde for å gi bort til noen, så hjelper vi deg.

Innrammet bilde med hvit kant