Ny kopi av lite orginalfoto

Sikre gamle minner

Det er ingen tvil om at når man tar frem fotoalbumet, så kommer smilet frem også. Spesielt koselig er det med de gamle albumene, fylt med mormors – eller til og med oldemors –  barndom. Gamle bilder bringer tilbake mange gode minner, og kanskje noen nysgjerrige spørsmål fra barna; ”hvem er han du står ved siden av? Hvem sitt hus er det?”. I løpet av noen sekunder er du langt tilbake i tid og forteller historier du trodde du hadde glemt.

Alle setter pris på å få se og høre om personer man har en tilknytning til. Ekstra stas er det kanskje å høre barnebarnet utbryte ”oi, jeg visste ikke at jeg var så lik deg da du var ung, mormor!”

Etter mange år med å ha blitt tittet på og tatt ut og inn av album og rammer, kan bilder bli slitte i kantene og fargene kan ha bleknet i sollyset. For å sikre at fremtidige generasjoner også kan ha glede av disse minnene, er det viktig å ta godt vare på dem.

Bilder i album digitalisere elite foto

 

Hva vi kan hjelpe deg med:

 

Fremkalling av filmrull, engangskamera og negativer

Fremkalling / negativer

Vi fremkaller dine filmruller og engangskameraer.

Hos oss kan du også få scannet en rekke forskjellige typer fremkalte negativer og lysbilder/dias/slides.

Prisliste
Bilder i album digitalisere

Bilde til bilde

Er negativene sporløst borte?

Fortvil ikke, vi scanner dine gamle bilder til både papir og digitalt. Med filene direkte på en CD eller USB, er det ingen sak å lage flere papirbilder senere.

Prisliste
Reparerer gamle bilder digitalisering og retusjering

Retusjering / restaurering

Har bildene dine falmet i sollys eller fått skavanker og rifter? Er det personer eller gjenstander på bildet du gjerne skulle ha fjernet? Vi restaurerer og retusjerer bilder og lager de slik du ønsker, om det så gjelder å friske opp fargene eller reparere en rift

Prisliste
overspilling av video

Overspilling / digitalisering

Har du gamle videokassetter eller smalfilm du ikke får sett på? Vi spiller over video fra kassetter, smalfilm og miniDVD til DVD, USB eller harddisk.

Vi spiller over de alle fleste formater, så rot litt i esken på loftet, og ta med det du finner til din lokale Elite Foto-butikk.

Kontakt butikken for priser

Fra gammelt til nytt

Visste du at hos oss kan du få det bildet av deg og pappa i nye bunader fra 17.mai i 1951 forstørret opp på lerret? Til farfars 80-årsdag er det perfekt å gi en fotobok med bilder fra hele hans barndom og oppvekst. Alle gamle minner kan du få på hele vårt sortiment av fotointeriør, fotobøker eller fotogaver.

I din lokale Elite Foto-butikk kan du kopiere eller fornye gamle papirbilder, negativer, lysbilder eller videofilm. Om du så vil ha det digitalisert til nye formater eller bare få en ekstra kopi av et bilde for å gi bort til noen, så hjelper vi deg.