Kortserie med likt designKort i Tromsø til ulike anledninger

Forskjellige kort passer til forskjellige ting. Noen anledninger krever kort med masse tekst, mens andre klarer seg med kun en setning. Til noen anledninger vil du ha kort med masse bilder, mens til en annen anledning er det et spesielt bilde som skal i fokus. Derfor har vi mange forskjellige maler på kort, slik at du skal finne noe som passer dine ønsker og behov!

Noen av kortene vi har er:

  • Invitasjoner
  • Takkekort
  • Bursdagskort
  • Bordkort
  • Julekort

Invitasjoner

Mange av oss syns det er stas å få invitasjoner i posten og ikke bare elektronisk på sosiale medier. Det oppfattes som viktigere å ha en fysisk invitasjon i hendene. Derfor benyttes dette til mer betydningsfulle anledninger, blant annet invitasjon til konfirmasjon, bryllup eller dåp.

Takkekort

En fin måte å vise at du satte pris på at gjestene kom på arrangementet ditt, eller takke for gavene, er å sende ut takkekort. Her kan du for eksempel legge til bilder fra anledningen slik at gjestene også kan bruke det som et minne fra den store dagen. Denne typen kort benyttes særlig i noen spesielle tilfeller, som takkekort til konfirmasjon eller bryllup.

Bursdagskort

Skal du invitere til barnebursdag? Eller kanskje 40-års lag? Bestill ordentlige invitasjoner fra Elite Foto. Lek deg med maler, farger og bilder for å virkelig sette stemningen.

Retrobilde som bordkortBordkort

Ved noen anledninger kan det være en fordel å benytte seg av bordkort. Kanskje du vil at mammaene skal sitte sammen i bryllupet, eller at fettere og kusiner skal sitte på samme bord i konfirmasjonen? Bordkort kan også være lurt om du skal arrangere store middager eller arrangementer med jobben.

Vi har mange maler du kan velge mellom for å finne det som passer best til ditt selskap. Noen har kun tekst, noen har bare bilde og noen har begge. En idé kan være å ikke bare ha navnet til gjesten på kortet, men bildet av hver enkelt.

Julekort

Julekort har blitt en veldig stor tradisjon i Norge, og hvert år sender vi rundt 15 millioner julekort! Vi forstår at julekort er viktige og en stor del av julen, derfor har vi sørget for at våre kort er av topp kvalitet og finnes i en rekke varianter. Vår butikk i Tromsø leverer også på ekspress så du slipper å vente!

Kort i Tromsø på ekspress!

Butikken vår i Tromsø kan levere en rekke produkter på ekspress. På denne måten kan produktene være ferdig på minutter, og senest to timer! Perfekt om du har glemt en gave, eller plutselig kommer på at du skulle hatt flere julekort.