Julegavetips med dine bilder

Bilder du har på mobilen kan bli til de flotteste julegaver. De fleste bildeprodukter lager vi lokalt i Elite Foto-butikkene. Derfor er gavene ferdige raskere enn de fleste tror. Her har vi samlet noen gavetips til julegaver for venner og familie. 

Kalender

Alle besteforeldres yndlingsgave på julaften er årskalenderen med bilder av barn og barnebarna. Det er en god start på dagen å se smilene på de minste.

 

Vi fremkaller kalender på ekte fotopapir lokalt i butikkene våre med rask leveringstid. Se utvalget av kalendere her

Fotobok

Årets hjemmeferieminner varer i generasjoner i en fotobok. Ekspress fotobok er perfekte julegave for mannen, kona og besteforeldre. 

 

Ekspressboken lages lokalt hos flere av butikkene våre, og har rask leveringstid. Velg mellom hvitt eller sort omslag.  Les mer om Ekspress fotobøker her

Bilde i ramme

Det ligger mange innrammede skolebilder under juletrærne hvert år. Bilde i ramme er en like sikker julegave som kalenderen, og varer i mange år. Den ultimate gaven til farmor og mormor.

 

I butikkene våre finner du mange fine rammelister. Gjør litt stas på bildet med en hvis passepartout rundt! Bestill forstørrelser her

Collage

Har du mange bilder du ønsker å dele med noen, kan du sette dem sammen i en fotokollasj. Vi har mange varianter i størrelse fra 15×20 helt opptil 70×100!

 

Finn en mal du liker, så er det enklere å bestemme seg for hvilke bilder du ønsker å bruke. Siden bildene er relativt små er det ikke farlig om bildene har litt lav oppløsning. Se utvalget av collage her.

Retrobilder i gaveboks

Retrobilder er veldig populære bilder med den hvite kanten rundt og den ekstra brede kanten under. Under bildene kan du sette inn tekst om du ønsker. 

 

I produktoversikten over retrobilder finner du retrobilde-pakker med 10, 25 eller 50 bilder. Velger du en av disse pakkene får du en flott gaveboks med på kjøpet. Bestill retrobilder her

Lag et album med bilder

Kjøp et fotoalbum. Sett inn noen bilder, retrobilder eller bilderemser og lag en veldig personlig og hyggelig gave. Ypperlig som gave til venninne, søsken eller andre i familien. 

 

Album selges i våre fysiske butikker. Bestill bilder på forhånd, så kan du velge ut album og annet tilbehør når du skal hente bildene. Se et utvalg av våre fotoalbum

fra 9,90

Doble kort

Julekort

19,-

Bilder

Bilderemse

1499,-