Lag Elite Foto kalender
Elite Foto

Inspirasjonsgalleri, kalender

En fotokalender er gaven som varer og gleder hele året rundt. Velg dine favorittbilder og fyll kalenderen og året som kommer med dine beste minner.

NYHET! Hos Elite Foto kan du nå også hente bilder til din fotokalender fra Facebook!

Veggkalender 20x30

Veggkalender 20x30

La bildene dine stråle! Lag en unik Elite Foto kalender med dine egne bilder. Du velger selv hvilke motiv som skal lyse opp hver måned i året. Overrask familie eller venner med en helt personlig fotokalender!
Bestill kalender

Kvadratisk kalender 20x20

Kvadratisk kalender 20x20

Er du opptatt av kreativ design? Bruk de beste bildene av dine favorittmotiv hver måned og gled deg selv eller noen du er glad i med resultatet. Hele året!
Bestill kalender

Lekker kalender 15x30

Lekker kalender 15x30

Lekker design som fremhever dine flotteste bilder – hver måned! Med Elite Foto kan du imponere selv den mest kresne med kvalitet og helhetsinntrykk. Denne modellen er både klassisk og trendy på en gang.
Bestill kalender

Årskalender A4 20x30

Årskalender A4 20x30

Trenger du en oversikt over alle dager og måneder i et år – på en side? Bytt ut reklamekalenderen og se heller på noe du blir i godt humør av! Ett bilde og full oversikt med Elite Fotos Årskalender!
Bestill kalender

Din egen Facebook kalender?

NYHET! Nå kan du bruke den kronologiske funksjonen på Facebook til å finne frem igjen dine yndlingsbilder – og lage din egen Elite Foto Facebook kalender – i hvilken størrelse eller design du måtte ønske! Start her!

 

 

 

PRODUKTER
Papirbilder
Kort
Kalender
Fotobok
Fotointeriør
Fotogaver

 

 

KUNDESERVICE
Om oss
Ofte stilte spørsmål
Butikker
Kontakt oss
Kjøpsvilkår

 

 

 

 

LOGG INN

 

OM INFORMASJONS-KAPSLER (COOKIES)

 

OM PERSONVERN

  

 

Facebook Youtube Pinterest