Gode gammeldagse fotoalbum til bildene dine
Elite Foto

Album

Hadde det ikke vært fint med et sted som du kan dykke ned i og oppleve ferieminnene på en regntung novemberdag? Bestill bildene på ekte fotopapir og sett dem i album med syrefri kartong, så har du verdens koseligste back-up! Et album går ikke av moten, er alltid tilgjengelig og overlever lett et datavirus. Et album tar alltid godt vare på bildene dine.

Processed with VSCO with a6 preset

Gjør det selv

Vi har album for alle ambisjonsnivåer. Enkle album med lommer eller selvklebende sider. For den som vil ha full kreativ frihet anbefaler vi album med blanke ark. Finnes både med sorte og hvite sider.

Stort utvalg

Ta turen til din nærmeste Elite Foto-butikk for å se det store utvalget av album. Her er en liten oversikt:

Base line

Base line

Enkle og fine album i nøytrale farger som kommer i tre forskjellige størrelser. Minialbum med lommer. De to største størrelsene er til å lime inn i.

Fra 45,-

DSC_1155

FUN

På jakt etter album som synes?
Da er Fun-serien for deg! Disse albumene kommer i en rekke forskjellige sterke farger. Det er fire forskjellige størrelser, både til å lime inn i og med lommer.

Fra 59,-

CLASS-LINE-300-10X15

Bokalbum

Fotoalbum i et enkelt og elegant design. Har ekstra kraftige permer og lommer for bilder, samt lomme for cd eller minnekort. Skrivefelt ved hvert bilde.

Fra 129,-

 

DSC_1104

Babyalbum

Vi har babyalbum med søte og morsomme design. Babydagbøker hvor man fyller inn bilder og tekst, og album med blanke ark hvor man kan lime inn bilder og skrive lengre tekster.

Fra 269,-

Bryllups album

Bryllupsalbum

Leter du etter et ekstra fint album til bildene fra de viktigste dagene i livet? Vi har flere bryllupsalbum med elegante design. Blanke sider med god plass til å skrive ned alle gode minner fra dagen.

Fra 219,-

02

Tilbehør

I butikkene våre finner du tilbehør som penner, limputer og mye annet som gjør det enkelt og gøy å lage fotoalbum. Vi hjelper deg gjerne med å finne albumet som passer best til ditt behov.

 

 

 

PRODUKTER
Papirbilder
Kort
Kalender
Fotobok
Fotointeriør
Fotogaver

 

 

KUNDESERVICE
Om oss
Ofte stilte spørsmål
Butikker
Kontakt oss
Kjøpsvilkår

 

 

 

 

LOGG INN

 

OM INFORMASJONS-KAPSLER (COOKIES)

 

OM PERSONVERN

 



 

 

Facebook Youtube Pinterest