Lys?

Foto betyr lys og tar derfor for seg veldig mye. Noen av oss vil kanskje forbinde foto med fotografier og det å ta de beste bilder og videoer, mens for andre handler det kanskje mer om fysiske bilder man kan henge på veggen og se på sammen med andre.

Uavhengig av hvilket forhold man har til ordet, er bilder personlig for alle.

Ulike bildeprodukter

Vi i Elite Foto er opptatt av å kunne tilby våre kunder produkter av ypperste kvalitet. Vi har et bredt utvalg produkter:

Kalender

Rammer

Lyst til å lage din egne bildevegg? Vær kreativ og gjør alt du vil med veggen. Bruk mange bilder, eller få, bruk like rammer eller ulike lag et strukturert oppsett eller plasser som du føler for. Det fine med en personlig bildevegg er at du bestemmer hvordan det skal se ut, det er også super legg å bytte ut bilder dersom du skulle gå lei av designet etter en stund.

Fotokalender

Gled venner og familie med en fotokalender full av bilder fra året som var. Hver måned vil de kunne glede seg over et nytt bilde hengende på veggen.

Kort til alle anledninger

Vi har kort til alle anledninger, både invitasjoner, bordkort, takkekort, menykort og mer. Alle kortene har et stort utvalg av maler og varianter. Flere av kortene kan også fåes på ekte fotopapir. Da holder kortet i mange år og kan lagres som minne for de som mottar kortet.

Om du skal invitere til et stort arrangement kan det være lurt å sende ut invitasjoner god tid i forveien, da har alle mulighet til å sette av datoen og sikre at de kan komme til selskapet ditt. Hos oss finner du invitasjonskort som passer til konfirmasjoner, bryllup, dåp og andre spesielle anledninger.

Kanskje du vil overraske en du er glad i med et personlig kort, også det kan du bestille hos oss.

Personlig pynt på dekket bord

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss eller besøk din nærmeste Elite Foto butikk, vi gleder oss til å høre fra deg og hjelper deg gjerne med ditt neste bildeprosjekt!

Er du på jakt etter mer inspirasjon? Sjekk ut inspirasjonsmagasinet vårt, du finner det i butikk!