Bestill alt på ett sted

Skal du ha dåpsinvitasjoner? Takkekort? Bordkort? Menyer? Alt dette kan du bestille enkelt hos oss. Du kan bestille på nett eller i din nærmeste Elite Foto butikk. Alle kortene har en rekke ulike varianter, i form av layout, størrelse og papir. Dermed kan du finne det du liker best.

Invitasjoner

Benytt deg av våre invitasjoner og gi gjestene noe de kan ta vare på som minne. Flere av våre invitasjoner kan fåes på ekte fotopapir som gjør at det varer i generasjoner. Vi har mange maler du kan velge mellom, både kort med et eller flere bilder, eller kort uten bilder med kun tekst. Vi har doble kort, enkle kort og tosidige kort. Skulle du ikke finne en mal du liker kan du lage ditt eget design!

Takkekort

Takkekort er en super måte å takke alle gjestene for at de kom i dåpen, i tillegg til å være effektivt og enkelt oppleves det personlig fordi alle får ett hver. Lag et takkekort med et gruppebilde fra dåpen, så kan alle minnes den store dagen sammen.

Takkekortene våre finner du også i mange ulike varianter, både ulikt design, størrelser, og materialer. Trenger du hjelp er det bare å komme innom en av våre butikker så hjelper vi deg gjerne!

Bordkort og meny

En fin detalj på et pyntet dåpsbord er bordkort og menyer. Bordkort er også praktisk for å sikre at alle har en plass og sitte ved samt at de sitter ved noen de kjenner. På denne måten vil alle ha en fin opplevelse. Bordkort kan fåes med ulike design, med og uten bilde, og med å uten tekst. Dermed kan du skrive på for hånd dersom du skulle ønske det.

Menyer er en ekstra liten detalj som vil sette prikken over i´en. Menyene kan legges på bordene slik at alle vet hva de vil få servert underveis. Om noen har allergier eller spesielle ønsker når det kommer til maten i selskapet, kan det også lages egne menykort til de som kan legges på deres plasser, da vil også de som serverer mat vite hvem som skal ha hva!

Ekstra tips

Hva med å kjøpe inn instax kameraer som kan plasseres rundt på bordene? La gjestene ta bilder underveis i dåpen, og sett bildene i et album. På slutten av selskapet kan alle se gjennom og skrive en hilsen til dåpsbarnet. Det kan bli en perfekt konfirmasjonsgave!

Besøk oss

Har du spørsmål om noen av våre produkter eller trenger du hjelp med bestillingen? Ta kontakt med oss, eller kom innom en av dine nærmeste Elite Foto butikker. Vi har dyktige ansatte som alle gjerne bistår deg med hva enn det måtte være. Vi gleder oss til å høre fra deg!