Trenger du flere bilder på veggene, eller vil du gi hjemmet ditt et personlig preg? Da kan bilder på canvas, altså et hvitt bildelerret, være et godt alternativ.

Hos Elite Foto kan du velge et familiebilde eller et bilde av hunden din og få det levert på canvas. Du velger selv hvor stort du vil ha det. Våre standardstørrelser starter på 30 x 40 centimeter og går opp til 70 x 100 centimeter.

Hvis du vil ha en annen størrelse enn de som står på nettsidene våre, kan du bestille dette i en av våre butikker. Du kan velge om du vil at rammen skal stå 2 eller 4 centimeter ut fra veggen. Lerretet som bildet blir trykket på er laget av 100 prosent bomull og egner seg til alle typer bilder.

Les mer: Bildelerret

Den perfekte gaven til en du er glad i 

Det kan ofte være vanskelig å finne ut hva man skal kjøpe i bursdagsgave eller til jul – spesielt til de som har alt. Noe som nesten alltid slår an er en personlig gave med et minne personen verdsetter.  

Et bilde på lerret kan derfor være den perfekte gaven til en du er glad i. På våre nettsider og i butikkene våre kan du enkelt velge hvilke bilder du vil forevige og hvilken størrelse de skal være. 

Du kan også velge om bildet skal være i liggende eller stående format, og om du vil legge til tekst oppå. I våre butikker kan du se hvordan bildene tar seg ut på lerret.

Hvilke bilder egner seg til canvas?

De fleste bilder egner seg til canvas men fargerike konstrastbilder tar seg ofte ekstra godt ut, fordi teksturen på lerretet fremhever detaljene i bildet. 

Mange lurer også på hvor stort man kan fremkalle et bilde som skal brukes på canvas. Hvis du vil ha en stor bildestørrelse med et skarpt bilde, blir resultatet best om bildet har høy oppløsning. 

Bilder med dårligere oppløsning kan også bli veldig fine på canvas. På nært hold ser man kanskje at bildet er litt uskarpt, men dette legger man ofte ikke merke til på avstand.

Lerretsmaterialet er laget av 100 prosent bomull, noe som gjør at det passer for alle typer bilder. 

Fotointeriør lerret.

Slik bestiller du bilder på lerret

Du kan velge om du vil bestille bildet ditt på i en av våre butikker eller på nett. I våre butikker kan du se hvordan lerretene ser ut og bestille andre størrelser enn de vi har i nettbutikken.

Alle bilder leveres med en stålwire på baksiden som gjør at de er enkle å henge opp på veggen. Når du trykker på «Bestill her» på våre nettsider, kan du velge hvilket motiv og størrelse du vil ha. 

Merk deg at den delen av bildet som er utenfor den prikkete streken ikke blir med på bildet, siden denne delen blir brettet rundt blindrammen. 

Du kan også rotere bildet eller legge tekst oppå det hvis du vil. Når du er fornøyd, kan du velge om du vil hente bildet i en av våre butikker eller om du vil ha det tilsendt. 

Det tar vanligvis 3-10 dager fra vi har mottatt din bestilling til du kan hente den på Posten eller i en av våre butikker. 

Les mer: Bilder

La bildene dine komme til sin rett

Med bilder på canvas fra Elite Foto kan du fremheve bildene dine istedenfor å la dem bli liggende skjult på mobilen eller PC-en. Enten du har et bilde med sterke farger eller et annet kunstverk du vil henge på veggen, kan du forvandle dem til flotte lerretsbilder. 

Et eller flere bilder på canvas gjør at bildene får den oppmerksomheten de fortjener, og gir hjemmet ditt et varmt og personlig preg.

Du kan også kombinere bilder i flere størrelser og lage en egen bildevegg over sofaen eller på soverommet. Se tips og inspirasjon til hvordan du kan lage en fin bildevegg her.

Elite Foto har tilbudt god kundeservice og rask levering siden 1985.

Kontakt oss i dag eller gå innom en av våre butikker for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med dine bilder.

Kontakt oss