Elite Foto Gunerius

Elite Foto Gunerius

Telefon: 22 17 10 97
Mail: gunerius@elitefoto.no

Åpningstider:

Mandag t.o.m. fredag: 09:00 – 20:00

Lørdag: 10:00 – 18:00
Søndag: Stengt

Elite Foto Gunerius

Butikken vår på Guneriussenteret er vår mest sentrale fotobutikk i Oslo. Her fremkaller vi bilder og bildeprodukter på ekte fotopapir på minutter. Bestill på kiosk i butikken, fra nett eller vår app. Velg leveringsmåte “Hent i butikk” og velg vår fotobutikk. Vi tilbyr også et bredt utvalg av andre bildeprodukter, rammer, album, kamera og tilbehør.

Vi utfører en rekke tjenester innenfor foto:

Passbilder på minutter, fremkalling av film, bilde-til-bilde, digitalisering av papirkopier, film og  reparasjon/retusjering av ødelagte bilder. Kom innom butikken eller bruk kontaktskjemaet for mer informasjon.

Lokal spesialitet:Enten du er på jakt etter noe nytt til deg selv eller ønsker gaveideer; hos oss finner du kamera, utstyr og bildeprodukter i de aller fleste kategorier og prisklasser. Vi har god kunnskap om aktuelle kameramodeller og bildeprodukter. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Beliggenhet: Gunerius kjøpesenter ligger like bak Oslo City, ved siden av Oslo spektrum. Kjøpesenteret er plassert mellom Grønland og Jernbanetorget.

Elite Foto Gunerius
Elite Foto Gunerius
Elite Foto Gunerius
4,99

Bilder

Retrobilder

fra 39,-
fra 99,-

Bilder

Collage

19,-

Bilder

Bilderemse