Kort fra Elite Foto

Vi i Elite Foto er opptatt av kvalitet og det har vi vært helt siden 1985. Derfor kan du være sikker på at de produktene du mottar av oss er laget på en måte som gjør at de skal holde i mange år fremover.

Ekte fotopapir

Som nevnt over det det viktigste for oss at kundene våre mottar produkter av høy kvalitet. Derfor er de fleste av våre bildeprodukter laget på ekte fotopapir. Fordelen med dette er at papiret tåler mer og dermed ikke mister farge eller blir gult og krøllete etterhvert som årene går.

Bursdagskort til alle anledninger

TakkekortDet fine med bursdagskortene fra oss er at det trenger ikke bare være til barnebursdager. Det er lett å sette sammen bilder for å lage det perfekte kortet til en god venninne eller kanskje mamma eller pappa. Om du ikke er glad i å skrive kort for hånd er det lett å velge et kort der du skriver inn teksten når du bestiller.

Om du er glad i å skrive for hånd så kan du også velge kort der du selv skriver en hilsen med penn.

Kortene kan brukes til mye forskjellig

Fordelen med disse kortene er at du ikke bare trenger å bruke de for å gratulere noen med dagen. Her har du andre ideer på hva du kan bruke de til:

Inviter til fest

Bruk bursdagskortene til å invitere til feiring, det kan være et jubileum, en bursdag eller en frozen tema bursdag til sønnen din! Fordelen er at du med disse kortene har stor frihet til å velge både bilder, tekst og layout med ulike farger og størrelser på kortene. Da er det super enkelt å tilpasse til de ulike behovene du måtte ha, med tanke på bursdagskortene.

Takkekort

Ønsker du å takke gjestene dine for gaven, eller bare takke for at de tok seg tid å kom på feiringen din? Send ut et takkekort da vel. Disse kortene er lette å bestille å fås i mange ulike variasjoner. Du kan enkelt velge et eller flere bilder, med eller uten tekst.

Noe annet fint med å bruke bursdagskort som takkekort er at du vil kunne bruke bilder fra feiringen å sende med takkekortene, da takker du ikke bare gjestene dine men gir de også en mulighet til å ta vare på kortet som et minne. Med kort fra oss kan du i tillegg være sikker på at det varer lenge nettopp fordi vi lager mesteparten av våre bildeprodukter på ekte fotopapir.

Bursdagshilsen

Har du ikke mulighet til å feire sammen med den som har bursdag? Da er det å sende et personlig laget kort med bilder til vedkommende en fin gesture som vil bli satt stor pris på av den som er så heldig og mottar kortet.

Gjør det ekstra koselig å legg ved bilder du har tatt av eller med personen. Igjen blir det et fint minne for personen å ta vare på.

Bursdagsgaver fra Elite Foto!

Det er ikke bare kort du får tak i hos oss! Dersom du skal glede noen med den gave finner du også mange muligheter til det hos oss:

Brilliant fotobok kan legges flatt.Fotobok

Sett sammen en fotobok med bilder av alle de beste minnene du har med mottakeren. Legg ved meldinger dere har sendt hverandre, eller gjør hele fotoboken om til et kort og legg ved en bursdagshilsen i boken. Det er lett og en utrolig fin gave.

Dårlig tid?

Er du sent ute med å kjøpe gave? Hos oss kan du nemlig bestille fotobok på ekspress! Da vil produktet være ferdig og klart til henting etter to timer! Perfekt for deg som egentlig skulle ha fikset gave for noen uker siden.

Se oversikt på hjemmesiden vår, over hvilke butikker som tilbyr ekspress!

Album

Foretrekker du og jobbe med hendene fremfor å lage fotobok på nett? Fremkall bilder hos oss, kjøpt et album, og sitt ned og kos deg med å sette inn bilder i albumet. Bruk fargede penner, klistremerker eller hva enn du måtte ønske for å lage en flott personlig gave til en du er glad i.

Bilde med ramme

instax LiPlay Blush GoldHar du et gammelt bilde av deg og den god venn? Hva med å fremkalle det og få satt det inn i en lekker ramme. Dette er den perfekte gave til den som har alt. Ikke bare er det et koselig minne men du gir også bort en interiør gave.

Flotte og stilige rammer passer svært godt inn i alle hjem.

Instax

Det å ta bilder med et kamera som printer ut bildene med en gang, blir mer og mer populært igjen, etter å ha vært populært en stund. Til og med de yngste ser gleden i å kunne se og ta på bildene.

Fujifilm har kommet med en rekke ulike Instax kameraer som ikke bare tar gode bilder men som også ser fine og lekre ut. Sjekk ut utvalget i din nærmeste Elite Foto butikk.