Send ut invitasjoner så tidlig som mulig!

BryllupskortDet er en stor fordel å sende ut invitasjoner så tidlig som mulig, på denne måten rekker alle å sette av datoen slik at flest mulig kan komme i bryllupet ditt. Det er flere mulige varianter på hvordan du kan gjøre dette. Om du allerede vet datoen men ikke har resten av detaljene på plass kan du sende ut et “sett av datoen kort”.

Et sett av datoen kort er enkelt og greit et kort med informasjon til når bryllupet skal finne plass, at vedkommende er invitert og at mer informasjon kommer siden. Dermed kan alle sette av datoen til tross for at bryllupet ikke er ferdig planlagt.

Takk med et bryllupskort

Alle som kommer i bryllupet ditt har både brukt tid og penger for å kunne stille opp, dermed fortjener de en takk for å ha vært til stede på bryllupet ditt. Hos Elite Foto vil du finne et stort utvalg av bryllupskort som gir deg muligheten til å vise hvor mye du setter pris på at venner og familie tok en del av den store dagen din.

Enkelt med takkekort fra oss!

Vårt ønske er at det skal være lett å sende ut vakre takkekort. Vi har derfor en rekke ulike maler med ulikt design og farger slik at du skal kunne finne det du liker best. Om ingen av våre maler skulle falle i smak kan du alltids designe ditt eget.

Trenger du hjelp til å bestille? Kom innom din nærmeste Elite Foto butikk, så hjelper vi deg så godt vi kan!

Andre bryllupskort

BordkortMulighetene er mange, og med kort fra oss kan du være ekstra kreativ med bryllupet ditt. Hva med å benytte seg av:

Bordkort

Når man skal invitere mange gjester til en stor begivenhet kan det å plassere alle gjestene rundt bordet virke som en håpløs oppgave, men med bordkort fra oss blir jobben litt lettere. Du velger selv om du ønsker bordkort med eller uten både tekst og bilde. På denne måten er alt opp til deg.

Bordkort til bryllup er også et fint minne for gjestene å ta med seg hjem. Da kan de minnes denne fine dagen i mange år fremover.

Menykort

Informer gjestene dine om hva de vil få servert med lekre menykort, dette er prikken over i’en til et ellers pyntet bord. Menykortene har ulike maler du kan velg mellom slik at du finner det som passer resten av dekorasjonen på bordet.

Noen som skal ha spesiell meny på grunn av allergier eller lignende? Plasser egne menykort på de plassene som vil få servert tilpasset mat, lett for gjestene og ikke minst lett for de som skal servere.

For deg som er gjest i bryllup

Er du invitert i et bryllup? Lag et kort til paret og skriv ønsk de alt godt, gi de beste ønsker eller gratulerer med dagen. Her kan du legge ved vakre bilder av paret opp igjennom årene. Ikke bare ønsk de lykke til med fremtiden men minn dem på fortiden og la dem ta vare på alle minnene.

Andre produkter for å feire kjærligheten

KjæresterHos Elite Foto finner du en rekke andre produkter du kan benytte deg både før, under og etter bryllupet for å få mest ut av dagen, og å ta vare på de fine minnene.

Noen tips:

Instax kamera

Plasser instax kameraer rundt om på bord i bryllupslokale, på denne måten vil du kunne se selskapet fra gjestenes perspektiv. La alle ta med bildene hjem, eller få de til å sette de i album etterhvert som de blir tatt. Bildene kan også henges på en snor med klyper. Gøy for både gjestene og brudeparet.

Album med hilsener

De fleste brudepar vil få en rekke bryllupskort med hilsener i løpet av kvelden, men disse kortene er hverken lett eller praktisk å ta vare på. Legg frem et album istedet og la alle skrive en hilsen når de ankommer. Kombiner gjerne dette med bilder som er tatt av gjestene.

Handlenett

Hva med å lage egne handlenett som alle gjestene får, legg gjerne ved små gaver til de i samme slengen. Både koselig, gøy og stas for alle.

Bilder

Lei inn en fotograf eller få noen du kjenner til å ta bilder underveis, ta vare på alle stundene slik at du kan minnes de senere. Disse bildene kan du benytte deg av for å lage fotobok, album eller kanskje gi i gaver. Fremkalle bilder, ramm de inn eller lag fotokalender. Mulighetene er mange!

Visste du at alle våre bilder fremkalles på ekte fotopapir? Dette er for at du skal kunne ta vare på bildene i mange, mange år uten at de mister farge eller blir ødelagte.