Hvorfor bruke bordkort?

Når man skal samle mange mennesker på samme sted og de skal plasseres på bord kan det fort bli vanskelig å holde oversikt over hvem som sitter hvor og hvem de sitter sammen med. Om du ikke bruker bordkort vil du ikke ha kontroll på at familie sitter sammen og at venner sitter sammen med noen de kjenner. Det kan bli tomme stoler rundt bordene, rett og slett litt rotete.

Bruk bordkort så har du full oversikt, sørg for at onkler og tanter sitter sammen, og at vennene til konfirmanten får sitte på samme bord. Enkelt for deg og enkelt for gjestene dine.

Bordkort på ekte fotopapir

Det er mye som skal forbedres og stelles i stand til en konfirmasjon. Bestill bordkort fra Elite Foto så sparer du masse tid. Vi har en mengde forskjellige maler du kan velge mellom så du skal finne den som passer perfekt.

Når du har valgt ditt design, blir bordkortet printet på ekte fotopapir, så bretter du de på midten slik at de kan stå på bordet.

Hvorfor ekte fotopapir?

Det er flere grunner til at man bør benytte seg av ekte fotopapir til bildeprodukter, men hovedgrunnen er at det holder lenger. Dette er fint når man skal benytte seg av bilder på for eksempel en konfirmasjon, da kan gjestene ta med seg bordkortene hjem og ta vare på de i mange år uten at de mister kvalitet.

Dårlig tid?

Noe av det som gjør Elite Foto unike er at vi produserer mange av produktene våre i butikkene. Derfor slipper du å vente i mange uker på det du har bestilt.

Har du for eksempel kjøpt inn noen takkekort for lite? Ikke noe problem. Se om din nærmeste elite foto butikk kan levere på ekspres. Da blir kortene ferdige på minutter!

Dette har vi gjort så du skal slippe å bruke tid på å vente, i tillegg til at vi slipper å sende kortene langt fra der de blir laget. Bedre for deg og bedre for miljøet.

Produkter du får på ekspress

Vi forlenger stadig vekk listen over ting vi kan produsere på ekspress. Foreløpig kan du få disse produktene levert på minutter:

  • Bilder – forstørrelser/plakater
  • Bilder på ekte fotopapir
  • Kalender
  • Invitasjoner
  • Tosidige kort
  • Doble kort
  • Takkekort
  • Fotobok
  • Og mye mer!

Andre produkter til feiringen

Når man skal arrangere konfirmasjon er det ikke bare bordkort man trenger, vi har andre bildeprodukter som gjør det enklere for deg å planlegge konfirmasjon:

Invitasjon konfirmasjon

Når man skal holde en stor feiring som er litt utenom det vanlige er det koselig å invitere gjestene sine på en annen måte enn å sende ut en melding over telefon. Bestill invitasjoner fra Elite Foto. Det er super enkelt. Vi har mange maler å velge mellom slik at du finner det som passer best for deg!

Les mer: Invitasjon konfirmasjon

Takkekort konfirmasjon

Det er viktig å vise takknemlighet og takke gjestene for at de kom i konfirmasjonen. En fin måte å takke på er å sende ut takkekort i etterkant av selskapet. Da kan man for eksempel bruke bilder fra feiringen på kortene. Supert minne for gjestene å ta vare på i etterkant.

Les mer: Takkekort konfirmasjon

Tips til gaver

Lyst til å gi noe annet enn penger eller klokke? Vi har en rekke produkter som er perfekte å gi i gave til konfirmanten!

Fotobok

Glemt å kjøpe inn konfirmasjons gave? Hos utvalgte Elite Foto butikker kan du bestille fotobok på ekspress – ferdig på minutter!

Fotobok er en utrolig flott gave. Her har du mulighet til å samle minner fra elle årene du har hatt med konfirmanten. Bilder fra første skoledag, første gang på fotballtrening, eller den gangen dere spilte dataspill sammen.

Om du har god tid har vi enda flere varianter av fotobøker du kan bestille. Bøkene er superlette å lage med vår helt egne program. Malene ligger klare, det eneste du trenger å gjøre er å legge til bilder og tekst om du vil.

Fotohefte

Også våre fotohefter kan bestilles på ekspress. Disse heftene har 20 sider som du fyller med tekst og bilder. Heftet har gjennomsiktig front, i tykk og lett plast, mens bakplaten er i stiv papp. Dette er et lett, raskt og enkelt alternativ til fotobok.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bordkort, ekspressprodukter eller andre henvendelser er det bare å ta kontakt med din nærmeste butikk, vi hjelper deg gjerne.

Bordkort konfirmasjon