Hvis du vil forvandle et hyggelig minne til et personlig kunstverk, kan et acrylbilde være noe for deg. Bildet trykkes på baksiden av akrylglasset, noe som gjør at bildet får mer dybde og en glansfull finish.

Å henge opp et slikt bilde er en av de enkleste måtene å gjøre hjemmet ditt mer personlig. Akrylglasset fremhever bildet og gjør at det får et moderne preg. Et acrylbilde kan også være den perfekte gaven til foreldre, svigerforeldre eller andre du er glad i.

Store og detaljerte rammer kan ta fokuset bort fra selve bildet, men med akrylglass får bildene virkelig komme til sin rett. 

Velg størrelse og dybde

På nett eller i en av våre butikker kan du velge form, størrelse og dybde på ditt bilde. Du kan velge mellom et rundt eller rektangulært bilde. De rektangulære bildene fås i størrelser fra 30 x 30 centimeter til 100 x 100 centimeter.

De runde bildene fås i størrelser fra 40 til 90 centimeter. Du kan også velge om akrylglasset skal være fem eller ti millimeter tykt. Jo tykkere glasset er, jo dypere vil bildet virke. 

På baksiden av glasset er det fire veggfester som gjør at bildet blir hengende cirka to centimeter fra veggen. Hvis du bestiller bildet på nett, kan du velge om du vil få bildet tilsendt eller hente det i en av våre butikker

Gi bildene dine nytt liv

Akrylglass har en glatt overflate som gjør at intensiteten, fargene og kontrastene i bildene dine virker enda sterkere. De fleste bilder egner seg som acrylbilder, men glasset passer ekstra godt til makro- og nærbilder. 

Du kan også velge bilder i forskjellige størrelser og kombinere dem for å lage en trendy bildevegg. Bildeveggen kan du utforme akkurat som du vil, enten du vil ha en kombinasjon av acrylbilder og innrammede bilder eller flere acrylbilder på rad. Les våre tips til hvordan du kan lage en fin bildevegg her. 

Akrylglasset gjør bildene til et blikkfang, og kommer garantert til å bli lagt merke til av gjestene dine. Glasset har polerte kanter, som gjør at kantene er like glatte som overflaten.

Bildevegg Picture it

Bilder til kort, album eller kalender

Hvis du heller vil lage en fotokalender, kort eller album ut av bildene dine, kan du også det. Elite Foto tilbyr alle tjenester innen fremkalling og produksjon av bilder. 

Hos oss kan du skreddersy personlige gaver til de du er glad i eller gjøre hjemmet ditt mer personlig. Vi har produkter som passer for enhver smak, enten du vil ha en praktisk årskalender, en minnerik fotobok eller en livlig collage.

Her er noen av produktene vi tilbyr: 

  • Kort til jul, bryllup, konfirmasjon og lignende
  • Fotoalbum
  • Årskalender
  • Bilder på lerret
  • Bilderemser
  • Retrobilder
  • Passbilder
  • Dørskilt
  • Fotogaver

Elite Foto er Norges største fotokjede, og har siden 1985 levert bilder av høy kvalitet med lynrask leveringstid. 

Hvis du fremkaller bildene dine hos oss, kan du gjenoppleve de gode minnene dine og og gi nytt liv til bildene dine. I våre butikker kan du se på produktene eller be en av våre dyktige ansatte om råd.

Nedenfor kan du bestille ditt eget bilde med akrylglass. Hvis du lurer på noe, så kontakt oss eller kom innom en av våre butikker. Vi hjelper deg gjerne!

Bestill her