fbpx

Inviter til juleselskap

Koselige samtaler blant venner, latter som sprer seg i rommet og alle smilene rundt bordet når maten serveres. Det er det vi ønsker å oppnå når det inviteres til selskap. Praten rundt bordet kommer raskt når du lager egne bordkort og pynter bordet med bilder. 

Se så fint det ble da Annicken dekket på til sin familie med retrobilder som bordkort, meny og bilderemse bestilt fra Elite Foto.

Pynt fra kjøkken og hage

Hent noen grønne grener ute i hagen og tørk noen appelsiner, da er det ikke mer pynt som trengs enn bildene. Annicken har brukt kanelstenger og rosmarin sammen med serviettene og hvite lys i ulike høyder. 

Med ti gjester får du alt dette for 562,- 
  • Retrobilder 49,-
  • bilderemser 190,-
  • menyer 149,-
  • invitasjoner 139,-  
  • konvolutter 34,90.

Alt dette kan vi lage på ekspress, da er det klart samme i dag!