fbpx

Elite Foto redder julen i ekspressfart

Hos Elin på Elite Foto Jessheim er det ingen tvil om at det snart er jul. Selv om bakrommet på Jessheim har sine begrensninger i form av areal, stopper det ikke Elin og hennes kollegaer fra å lage en god jul for kundene sine. 

– Bilder er historier som blir fortalt gjennom generasjoner, og det er en enorm glede å kunne forvalte det for kundene våre. At de kan stole på at minnene deres er i trygge hender, sier Elin. 

Hos Elite Foto lages alt fra kalendere og julekort, til fotobøker og store forstørrelser. Når det koker litt ekstra, har heldigvis Elin god hjelp fra mannen sin Jan, som driver Elite Foto på Strømmen Storsenter. Han trør til med ekstra produksjon når det stormer som verst i julen. 

Ekspresslevering når du trenger det 

I alle våre butikker får du bestilt bildeprodukter med ekspresslevering, som betyr at det er klart innen to timer. Elin kan fortelle at lokal produksjon gjør at hun har reddet julen for flere av sine kunder i de årene hun har drevet butikk. 

– Kunder har kommet heseblesende inn i butikken på lille julaften, fordi kalendere eller julekort de har bestilt fra et annet sted, ikke har ankommet i tide. Da kan jeg slenge meg rundt og ha produktene klare på 20 min om det trengs. 

Alt produseres lokalt på bakrommet, og det gjør at vi kan yte det lille ekstra for kundene våre. Noen som trenger en gave i siste minutt? Ikke noe problem, vi kaster oss rundt!
Vær kreativ med bildeprodukter i julen 

Elin elsker å se gleden i ansiktet på fornøyde kunder, og hun er selv kreativ med sine egne bilder – både til jul og resten av året. Til julemiddagen printer hun retrobilder av gjestene i en størrelse som er litt mindre enn standardstørrelsen. Disse fester hun på stetten på hvert glass. Enkelt for gjestene å finne igjen glasset sitt, og en superkoselig måte å vise gjestene at du setter pris på dem. Hun har også laget bordpynt ved å spraye gamle vinflasker og brusbokser, og laget egne etiketter til disse. 

Har du bildene og idéene, kan det meste gjennomføres med kyndig hjelp fra Elin og gjengen. Med gode Photoshop-kunnskaper, og lokal produksjon, er det som oftest bare fantasien som setter grenser. 

Elins tips til å fange de beste øyeblikkene i julen: 

Ta bilder i seriemodus, enten på mobilen eller med kamera. De viktigste øyeblikkene er ikke alltid like lett å fange, da både smil og ansiktsuttrykk fort forsvinner. Med seriemodus tar kameraet flere bilder etter hverandre, sånn at du kan velge ut akkurat det øyeblikket hvor bestemor åpner verdens nydeligste julegave, eller når svigerfar får sitt første smil fra barnebarnet.